Borrelen – Live Muziek met Zanger/Gitarist

Als zanger/gitarist kom ik overal, een borrel op de zaak, in een café of bij een strandtent, lekker borrelen en meezingen.

Borrelen, vrijmido of gewoon gezellig feest met livemuziek & dj - Feest met zanger/gitarist Stephan Barneveld - bedrijfsfeest of personeelsfeest, alles is mogelijk - borrel

De Vrijmibo (vrijdagmiddagborrel), een receptie, een kerst- of nieuwjaarsborrel? Alles is mogelijk! Jullie kunnen gewoon lekker met elkaar praten, meezingen, verzoekjes aanvragen en er is altijd een microfoon voor iemand die wat wil zeggen (of zelf wil zingen…).

Stephan Barneveld - zanger, gitarist en entertainer - bedrijfsfeest, evenement, event, bruiloft, privé feest of themafeest met livemuziek & djWat is er nou leuker dan lekker borrelen met gezellige live muziek erbij? Ik speel gitaar en zing en jullie zijn lekker aan de borrel! Het volume van mijn geluidsinstallatie wordt aangepast aan de sfeer, maar het wordt nooit een hardrock concert.

Ik speel lekkere nummers op de gitaar en samen met de borrels zorg ik voor de juiste sfeer op jullie formele of informele borrel!

Pakket2 Zanger/gitarist Stephan Barneveld Avondvullend - Muziek voor elk Feest

Pakket 2 Live Muziek & DJ

Pakket 1 Solo Optreden - Muziek voor elk Feest

Pakket 1 Solo Optreden

Pakket 3 Live Muziek & DJ - Muziek voor elk Feest

Pakket 3 Live Muziek & DJ

Pakket 4 Themafeesten - Live muziek & DJ - Muziek voor elk Feest

Pakket 4 Themafeesten