Winter Wonderland – Winter Themafeest met Livemuziek & DJ

Winter Wonderland Feestpakket

Winter Wonderland themafeest organiseren? Boek zorgeloos jullie WInter Wonderland feest met dit complete feestpakket inclusief zanger/gitarist/entertainer, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie – inclusief reiskosten, sociale lasten exclusief btw.

Sprookjesachtig winterfeest organiseren?

Tijdens het Themafeest Winter Wonderland met live muziek & dj kun je tijdens het feesten toch het hoofd koel houden. Geen après-ski sfeer, maar een sprookjesachtige setting zorgt voor de ultieme beleving van de laatste dagen van het jaar.

Winter Wonderland - winters themafeest met livemuziek, dj, licht, geluid en decoratie - voor de meest gezellige winterdagen - Feest voor bedrijfsfeesten, personeelsfeest, kerstfeest, verenigingen, verjaardagen, prive feesten of bruiloftsfeesten - sprookjesachtig feest ook heel geschikt voor bruiloften en huwelijksfeesten - feest

Winter Wonderland: Themafeest in Sprookjesachtige Sfeer

Genieten in stijl is de rode draad tijdens dit winter wonderland themafeest. Sterren van ijs vallen uit de lucht, overal staan prachtige witte kersttakken en de zaal is sprookjesachtig blauw. Mooie winterse sfeermuziek bij aanvang, maar wie zegt dat er geen kerst hits zijn waarop niet volop gedanst kan worden? Tijdens “All I want for christmas is you” hebben wij menige romance op de dansvloer zien opbloeien.

Winter Wonderland - winters themafeest met livemuziek, dj, licht, geluid en decoratie - voor de meest gezellige winterdagen - Feest voor bedrijfsfeesten, personeelsfeest, kerstfeest, verenigingen, verjaardagen, prive feesten of bruiloftsfeesten - sprookjesachtig feest ook heel geschikt voor bruiloften en huwelijksfeesten

Muziek van de dj wordt afgewisseld met live-muziek. Geheel in stijl zingt onze zanger nummers als “Let it snow”, “White Christmas” en “Rudolph the rednosed Reindeer.” Als iedereen tegen het eind volkomen “zen” is door de glühwein en warme klanken, zingt de zanger natuurlijk “Driving home for Christmas”

Winter Wonderland– Sprookjesachtig Feest met Livemuziek, DJ & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor je eigen Winter Wonderland. Geluid, licht, dj, zanger & props.

Winter Wonderland - winters themafeest met livemuziek, dj, licht, geluid en decoratie - voor de meest gezellige winterdagen - Feest voor bedrijfsfeesten, personeelsfeest, kerstfeest, verenigingen, verjaardagen, prive feesten of bruiloftsfeesten - sprookjesachtig feest ook heel geschikt voor bruiloften en huwelijksfeesten

Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!


OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen