Happy Halloween – Het Halloween Feest met Live Muziek & DJ

Happy Halloween Feestpakket

Halloween feest organiseren? Boek zorgeloos jullie Happy Halloween feest met dit complete feestpakket inclusief zanger/gitarist/entertainer, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie – inclusief reiskosten, sociale lasten exclusief btw.

Halloween Themafeest organiseren?

Het ideale Halloween themafeest met live muziek & dj waar je ongegeneerd kunt dansen zonder dat iemand je herkent! k kom samen met de dj en wij verzorgen 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor jullie Halloween feest. Bij binnenkomst klinken de griezelgeluiden uit de speakers waarna DJ Dracula iedereen laat dansen op lekkere dansnummers en griezelen met Michael Jackson en Ghostbusters.

Halloween Feest met Interactief Entertainment

Halloween feest met zanger/gitarist, dj, entertainer & decoratie

Dj Dracula wisselt tijdens dit Halloween feest af met zanger Mr. Hein die zorgt voor een ontspannen afwisseling met meezingers, dansnummers en interactief entertainment.
DJ Dracula verkiest de best verklede partyganger die uiteraard een passende prijs krijgt van de graaf….Bovendien presenteert de dj samen met Mr. Hein de wedstrijd mummificeren, waarbij de gasten die niet verkleed zijn gekomen, vakkundig worden gemummificeerd.

Een doodskist, grafzerken, spinnenwebben, spinnen en ons prachtige beschilderde halloween decordoek zorgen voor de juiste griezelsfeer. Wij nemen passende griezelverlichting mee en jullie komen natuurlijk allemaal verkleed!

Happy Halloween Party – Halloween Feest met Live Muziek, DJ & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor je Halloween feest. Geluid, licht, dj, zanger & props. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Happy Halloween - Halloween feest met zanger/gitarist, dj, entertainer & decoratie - feest met livemuziek - geschikt voor dorpsfeesten, bedrijfsfeesten, straatfeesten, evenementen, festivals en feest

Jullie overleggen zelf met de feestlocatie of jullie pompoenensoep of toch liever afgehakte kipfingers willen eten…

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!


OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen