Pubquiz – Jouw feest met Pubquiz, Zanger & DJ

Pubquiz feestpakket

Pubquiz organiseren? Boek zorgeloos jullie pubquiz met dit complete feestpakket inclusief pubquiz, prijzen, zanger/gitarist/presentator, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie – inclusief reiskosten, sociale lasten exclusief btw.

Pubquiz organiseren?

Wil je meer dan alleen dansen en muziek op je feest? Boek dan de meest complete pubquiz van Nederland met livemuziek en dj. Wij zorgen voor afwisseling tussen de vragen door! Na elke ronde zing ik weer een setje lekkere meezingers of de dj draait lekkere plaatjes tussendoor. Natuurlijk komen er ook muziekfragmenten die ik op de gitaar zal spelen en jullie “Raden de Plaat”. Vragen uit alle windstreken, maar altijd aangepast aan de groep. Natuurlijk kunnen jullie zelf ook een aantal vragen inbrengen over jullie bedrijf, familie of vereniging. Alles is mogelijk!

Pubquiz met LIvemuziek, dj, entertainment en natuurlijk een hilarische quiz! Unieke quiznight voor een onvergetelijk feest met zanger/gitarist en entertainer Stephan Barneveld - Voor elke gelegenheid - bedrijfsfeest, personeelsfeest, feest met vrienden, op de club of gewoon feest - quiz of bingo

Pubquiz & Interactief Entertainment

Pubquiz met LIvemuziek, dj, entertainment en natuurlijk een hilarische quiz! Unieke quiznight voor een onvergetelijk feest met zanger/gitarist en entertainer Stephan Barneveld

Het leukste is het als jullie zelf vooraf de teams samenstellen. Zo krijg je geen groepjes van mensen die altijd al bij elkaar zitten….

De teams verzinnen een originele naam en hebben natuurlijk ook een teamcaptain die de antwoordvellen mag inleveren aan het eind van elke ronde.

Naast de vragen over muziek, natuur, milieu, entertainment, economie en muziek, krijgt elk team ook een groepsopdracht die uitgevoerd wordt met de andere groepen als publiek! Dus als jullie gasten niet zulke dansers zijn, komen ze vanzelf wel aan de beurt bij deze interactieve pubquiz!

Compleet verzorgde PUBQUIZ op elke Feestlocatie

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor jullie pubquiz. We spelen minimaal 4 rondes en zorgen voor geluid, licht, dj, zanger & eventueel decoratie. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Pubquiz met LIvemuziek, dj, entertainment en natuurlijk een hilarische quiz! Unieke quiznight voor een onvergetelijk feest met zanger/gitarist en entertainer Stephan Barneveld - Voor elke gelegenheid - bedrijfsfeest, personeelsfeest, feest met vrienden, op de club of gewoon feest - quiz of bingo met livemuziek & dj

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!


OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen