Live Muziek & DJ

Combinatie live muziek & DJ - Top 40, soul, rock &roll, jazz, blues & rock - alles komt voorbijBij pakket 2, pakket 3 en pakket 4 boek je de combinatie live muziek met dj. Ik verzorg de live muziek met zang en gitaar en de dj draait lekker plaatjes tussendoor. De muziek gaat naadloos in elkaar over en er is geen storend volume verschil tussen mijn liedjes en de nummers van de dj.

Vaste DJ

Ik werk altijd met mijn vaste DJ, Vreni Posthuma. Zij heeft een enorme kennis van muziek : pop, soul, jazz, rock, reggae, nederpop, top 40, rock&roll etc. Wat zij draait, hangt af van de sfeer op het feest, de verzoekjes of van het eventueel gekozen themafeest.

Behalve plaatjes draaien regelt Vreni dan ook mijn geluid. Ik kan dan vrij rondlopen met mijn gitaar en Vreni zorgt dat alles overal perfect klinkt. Dat is voor mij ideaal omdat ik me dan helemaal kan richten op de muziek en waar het past een stukje entertainment.

DJ pioneer - top 40, rock, blues, soul, jazz - de ideale combinatie live muziek & djVreni werkt vanuit haar DJ-booth met een Pioneer XDJ-r1. Hiermee kan ze geluid halen vanaf een USB-stick, een harde schijf of een cd. Reuze handig als er onder de gasten mensen zijn die iets willen laten horen (bijvoorbeeld bij een stukje tijdens een bruiloft).

Jullie kunnen zelf kiezen welke DJ-booth Vreni meeneemt naar jullie feest. Ze heeft 4 verschillende booths: Led, retro, tropical en sixties. De keuze is aan jullie!

 

Pakket2 Zanger/gitarist Stephan Barneveld Avondvullend - Muziek voor elk Feest

Pakket 2 Live Muziek & DJ

Pakket 1 Solo Optreden - Muziek voor elk Feest

Pakket 1 Solo Optreden

Pakket 3 Live Muziek & DJ - Muziek voor elk Feest

Pakket 3 Live Muziek & DJ

Pakket 4 Themafeesten - Live muziek & DJ - Muziek voor elk Feest

Pakket 4 Themafeesten