Oktoberfest – Een echt Bierfeest met Zanger, DJ en decoratie!

Hier in Nederland zeggen we dat de Duitsers geen humor hebben. Nou, een feest met alle mannen in Lederhose vinden wij echt wel lachen! Als alle dames nou nog even twee vlechten in hun haar doen is het feest compleet. Wij verzorgen het meest complete Oktoberfest van Nederland met Livemuziek, een DJ in de Bierstübe en decoratie. Een mix van Schlagers en Après-ski hits met een dikke knipoog naar onze zuiderburen zorgt voor de juiste Stimmung!

Beierse avond op z’n Hollands

Oktoberfest met live muziek, zanger/gitarist, dj & entertainment - bierfeest, tirolerfeest, après ski party of oktoberfest - alles is mogelijk

Natuurlijk zing ik, met mijn Lederhose aan, nummers als Du (bist alles), ein Festival der Liebe en Rosamunde. Maar lekker meelallen met André Hazes jr., Django Wagner en Frans Duyts hoort ook bij de Hollandse uitvoering van de Beierse avond.

Ik wissel af met DJ Helga die de liedjes over de Eisbären en de nummers van Helene Fischer allemaal meeneemt!

Compleet verzorgd Oktoberfest op elke Feestlocatie

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor jullie Oktoberfest. We verzorgen geluid, licht, dj, zanger & decoratie. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland. Ook bij jullie op het bedrijf of in de kantine van de sportvereniging! Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.
Oktoberfest met live muziek, zanger/gitarist, dj & entertainment - Bedrijfsfeest, personeelsfeest, vrijwilligersfeestavond, jubileum bij de brandweer of een ander feest? Alles is mogelijk met dit gezellige bierfeest in oktoberfest stijl

Muziek: “Anton Aus Tirol”, “Was Wollen Wir Trinken”, “Country Roads”, “Viva Colonia”, “Live is Life” en “Ein Prosit der Gemtlichkeit”
Licht: Goud geel
DJ Booth: Bierstube 
Decoratie: Decordoek van 6×3 meter, wijnvaten, dennenbomen in houten bakken

Prijs: € 1350,00 incl. geluid, licht, reiskosten*, sociale lasten & BTW
Extra uren: € 250,00 incl. BTW

* Reiskosten gelden m.u.v. de Waddeneilanden en het buitenland.
Kijk ook eens bij onze andere themafeesten!

Oktoberfest – met Livemuziek, DJ, Entertainment & DecoratieOFFERTE AANVRAGEN

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Feestdatum

Feesttijden

Feestlocatie

Aantal gasten


Is de feestruimte op de begane grond?
janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

Mogelijkheden*Pakket 3: DJ-Booth naar keuze
Sterren DJ-boothLED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothRetro-BoothTropical-BoothVideo & Foto DJ-Booth*

*Video & Foto DJ-Booth: meerprijs €100,-

**Pakket 4: Themafeesten

Opmerkingen