Oktoberfest – Een echt Bierfeest met Zanger, DJ en decoratie!

Oktoberfest feestavond organiseren?

Oktoberfest organiseren? Boek zorgeloos jullie Oktoberfest feestavond met dit complete feestpakket inclusief zanger/gitarist, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie – inclusief reiskosten, sociale lasten exclusief btw.

Oktoberfest feestpakket met livemuziek & DJ

Hier in Nederland zeggen we dat de Duitsers geen humor hebben. Nou, een feest met alle mannen in Lederhose vinden wij echt wel lachen! Als alle dames nou nog even twee vlechten in hun haar doen is het feest compleet.

Wij verzorgen het meest complete Oktoberfest van Nederland met Livemuziek, een DJ in de Bierstübe en decoratie. Een mix van Schlagers en Après-ski hits met een dikke knipoog naar onze zuiderburen zorgt voor de juiste Stimmung!

Oktoberfest met live muziek, zanger/gitarist, dj & entertainment - bierfeest, tiroleravond, oktoberfest - altijd feestfeest!

Beierse avond op z’n Hollands

Natuurlijk zing ik, met mijn Lederhose aan, nummers als Du (bist alles), ein Festival der Liebe en Rosamunde. Maar lekker meelallen met André Hazes jr., Django Wagner en Frans Duyts hoort ook bij de Hollandse uitvoering van de Beierse avond.

Oktoberfest met live muziek, zanger/gitarist, dj & entertainment - bierfeest, tiroleravond, oktoberfest - altijd feest - apres ski party

Ik wissel af met DJ Helga die de liedjes over de Eisbären en de nummers van Helene Fischer allemaal meeneemt!

Compleet verzorgd Oktoberfest op elke Feestlocatie

Oktoberfest met live muziek, zanger/gitarist, dj & entertainment - bierfeest, tiroleravond, oktoberfest - altijd feestfeest! apres ski

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor jullie Oktoberfest. We verzorgen geluid, licht, dj, zanger & decoratie. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland. Ook bij jullie op het bedrijf of in de kantine van de sportvereniging! Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Oktoberfest met live muziek, zanger/gitarist, dj & entertainment - bierfeest, tiroleravond, feest!

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!

Oktoberfest – met Livemuziek, DJ, Entertainment & Decoratie


OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen