Flower Power Party – Hippie Feest met Zanger & DJ

Flower Power Party Feestpakket

Flower Power Party organiseren? Boek zorgeloos jullie hippie feestavond met dit complete feestpakket inclusief zanger/gitarist, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie – inclusief reiskosten, sociale lasten exclusief btw.

Flower Power Party organiseren?

Ga helemaal terug naar de Flower Power tijd met ons Hippie Feest met zanger & dj. Trek je bloemetjes jurk en plateauzolen maar weer aan en geniet van geniet van de flower power muziek!

Ik kom samen met de dj en wij verzorgen 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor je feest.

Hippie Muziek & Interactief Entertainment

De rode draad van dit thema is de muziek van Woodstock en de feestlocatie wordt aangekleed in hippie stijl. De Flower Power muziek wordt afgewisseld met een Hippie Quiz met als hoofdprijs een solo op de luchtgitaar!

Flower Power Party - Themafeest met livemuziek, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie - inclusief reiskosten, sociale lasten en btw!

Flower Power Party – Hippie feest Feest met Livemuziek, DJ & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor je Hippie feest. Geluid, licht, dj, zanger & props. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland.

Back to The 60's 70's met dit Woodstock Themafeest - Flower Power, Hippie disco time - Feest voor jong en oud - Feest met livemuziek met zanger, gitarist en entertainer, dj, decoratie - zeer geschikt voor dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, theaters, cruiseschepen, verjaardagen of gewoon feest

Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!

FLOWER POWER PARTY


OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen