Timemachine – Reisje door de Tijd met Live Muziek & DJ

Timemachine - Themafeest met zanger, gitarist en entertainmentOp deze swingende feestavond ga je mee op een reisje door de tijd in onze Timemachine. De Timemachine is een gezellig themafeest waarbij alle muziekstijlen voorbij komen. Een feest voor jong en oud met een hoog meezing en swing gehalte en doldwaze verkleedpartijen. Ik kom samen met de dj en wij verzorgen 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor je Feest!

Muziek uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s met Interactief Entertainment

De muziek vanaf de jaren zestig gaat elk uur 10 jaar vooruit in de tijd, alle soorten muziek komen dus voorbij; rock & roll uit de jaren 60, disco en soul uit de seventies, rock en nederpop uit de tachtiger jaren en de hits uit het heden. Elk tijdsblok is een afwisseling van het optreden van de zanger(met gitaar) en de deejay (met de lekkerste platen uit het tijdperk).

Compleet verzorgd Themafeest op elke Feestlocatie Zanger/gitaristplus-150x150Live Muziek - Zangerplus-150x150Djplus-150x150Decoratie & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor je themafeest. Geluid, licht, dj, zanger & props. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Timemachine - Themafeest met Zanger & DJMuziek:
 Rock & Roll, Soul, Disco, Rock, Nederpop & Dance
Licht: Tijdloos
DJ Booth: Volkwagen T1
Decoratie: 2 decordoeken 6×3m, kleurenwokkels voor aan het plafond, decorpanelen (jukebox, Chubby Checker, Doe Maar, Rolling Stones)

Prijs: € 995,00 incl. geluid, licht, reiskosten* & sociale lasten, exclusief 6% BTW
Extra uren: € 150,00 ex. 6% BTW

* Reiskosten gelden m.u.v. de Waddeneilanden en het buitenland.
Kijk ook eens bij onze andere themafeesten!


OFFERTE AANVRAGEN

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Feestdatum

Feesttijden

Feestlocatie


Is de feestruimte op de begane grond?
janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

Mogelijkheden*Pakket 3: DJ-Booth naar keuze
Sterren DJ-boothLED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothRetro-BoothTropical-BoothVideo & Foto DJ-Booth*

*Video & Foto DJ-Booth: meerprijs €100,-

**Pakket 4: Themafeesten

Opmerkingen