Timemachine – Reisje door de Tijd met Live Muziek & DJ

Timemachine - Themafeest met zanger, gitarist en entertainment

Op deze swingende feestavond ga je mee op een reisje door de tijd in onze Timemachine. De Timemachine is een gezellig themafeest waarbij alle muziekstijlen voorbij komen. Een feest voor jong en oud met een hoog meezing en swing gehalte en doldwaze verkleedpartijen. Ik kom samen met de dj en wij verzorgen 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor je Feest!

Muziek uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s met Interactief Entertainment

De muziek vanaf de jaren zestig gaat elk uur 10 jaar vooruit in de tijd, alle soorten muziek komen dus voorbij; rock & roll uit de jaren 60, disco en soul uit de seventies, rock en nederpop uit de tachtiger jaren en de hits uit het heden. Elk tijdsblok is een afwisseling van het optreden van de zanger(met gitaar) en de deejay (met de lekkerste platen uit het tijdperk).

Timemachine - Terug in de tijd met dit fantastische themafeest - back to the 60's 70's 80's 90's en 00's tijdens deze doldwaze feestavond - leuk voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, dorpsfeesten, privefeesten, eigenlijk voor alle feesten

Timemachine – Themafeest met Livemuziek, DJ & Entertainment

Timemachine - Timemachine - Terug in de tijd met dit fantastische themafeest - back to the 60's 70's 80's 90's en 00's tijdens deze doldwaze feestavond - leuk voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, dorpsfeesten, privefeesten, eigenlijk voor alle feesten - dj-booth volkswagenbusje T1

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor je themafeest. Geluid, licht, dj, zanger & props. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland.

Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Rock around the Clock - jaren 60 themafeest met livemuziek, dj, decoratie en entertainment -

Muziek: Rock & Roll, Soul, Disco, Rock, Nederpop & Dance
Licht: Tijdloos
DJ Booth: Volkwagen T1
Decoratie: 2 decordoeken 6×3m, kleurenwokkels voor aan het plafond, decorpanelen (jukebox, Chubby Checker, Doe Maar, Rolling Stones)

Back to The 60's 70's met dit Woodstock Themafeest - Flower Power, Hippie disco time - Feest voor jong en oud - Feest met livemuziek met zanger, gitarist en entertainer, dj, decoratie - zeer geschikt voor dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, theaters, cruiseschepen, verjaardagen of gewoon feest

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!


OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen