Foute Kerstparty – Jullie kerstfeest met foute kersttruien, foute zanger & foute DJ

Deze kerst geen smokings in Winter Wonderland? Dan gaan we met z’n allen voor de Foute Kerstparty! Jullie zoeken allemaal een goed foute kerstrui uit en wij zorgen voor de foute (kersthits), foute kerstbomen, foute kerstmannen en opblaasbare rendieren.

Natuurlijk zing en speel ik de meest uitéénlopende nummers met de nadruk op FOUTE Meezingers, maar gelukkig zijn smaken verschillend en misschien vinden jullie “All I want for Christmas” wel een bijzonder mooi nummer….?

Foute Kerstparty & Interactieve Foute Kerstquiz

Foute kerstparty met kerstquiz - Vier kerst eens lekker fout met ons foute kerstfeest! Kerstfeest met livemuziek, dj, entertainment en een hele foute kerstquiz

Alsof livemuziek & een dj nog geen afwisseling genoeg is, doen we er nog een schepje bovenop. Ik trek mijn meest foute kerstkostuum aan en presenteer samen met de dj de hilarische Foute Kerstquiz. We spelen maximaal 2 rondes Foute Kerst quiz op vrijwillige basis, maar met een Foute Kerstpiek als hoofdprijs speelt iedereen natuurlijk mee…

Het Foute Kerstfeest– Kerstfeest met Livemuziek, DJ & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor jullie Foute Kerstparty. We zorgen voor geluid, licht, dj, zanger & kerstdecoratie. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland, maar ook gewoon bij jullie op het bedrijf! Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Muziek: Wij sturen jullie vooraf een muzikale wensenlijst en kijken altijd naar de samenstelling van de groep. We hebben nooit een vast repertoire! Nnatuurlijk ligt de nadruk bij deze Foute Kerstparty op de Foute Kerstmuziek (denk aan Wham, Mariah Carey, André Hazes en misschien nog Flappie…)

Licht: Led verlichting voor het entertainment
DJ Booth: Winterstübe
Decoratie: Kerstbomen, opblaasbare rendieren, Foute Kerstman Nb. Wij zorgen ook voor een hilarische prijs voor het winnende team!

Foute kerstparty - het foute kerstfeest met livemuziek, dj, decoratie - compleet verzorgd kerstfeest - winters themafeest met livemuziek, dj, licht, geluid en decoratie - voor de meest gezellige winterdagen - Feest voor bedrijfsfeesten, personeelsfeest, kerstfeest, verenigingen, verjaardagen, prive feesten

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!

Stephan Barneveld - Zanger, gitarist & entertainer - internationaal repertoire - Livemuziek & dj in Nederland of buitenland - Muziek en entertainment op cruiseschepen, boten, jachten, schepen of op een andere feestlocatie zoals een kasteel, tijdens een festival of event, bedrijfsfeest, personeelsfeest of een andere gelegenheid - Nederland of buitenland, boot of schip, alles is mogelijk - Pakket 3
Pakket 3: Themafeest
Pakket 4: Themfeest XL

OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten


  Is de feestruimte op de begane grond?
  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 2: DJ-Booth naar keuze
  Sterren DJ-boothLED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothRetro-BoothTropical-BoothVideo & Foto DJ-Booth*

  *Video & Foto DJ-Booth: meerprijs €100,-

  **Pakket 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen