Foute Kerstparty – Jullie kerstfeest met foute kersttruien, foute zanger & foute DJ

Foute Kerstparty Feestpakket

Fout kerstfeest organiseren? Boek zorgeloos jullie foute kerstparty met dit complete feestpakket inclusief zanger/gitarist/entertainer, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie – inclusief reiskosten, sociale lasten exclusief btw.

Fout Kerstfeest organiseren?

Deze kerst geen smokings in Winter Wonderland? Dan gaan we met z’n allen voor de Foute Kerstparty! Jullie zoeken allemaal een goed foute kerstrui uit en wij zorgen voor de foute (kersthits), foute kerstbomen, foute kerstmannen en opblaasbare rendieren.

Natuurlijk zing en speel ik de meest uitéénlopende nummers met de nadruk op FOUTE Meezingers, maar gelukkig zijn smaken verschillend en misschien vinden jullie “All I want for Christmas” wel een bijzonder mooi nummer….?

Foute Kerstparty & Interactieve Foute Kerstquiz

Foute kerstparty - het foute kerstfeest met livemuziek, dj, decoratie - compleet verzorgd kerstfeest - winters themafeest met livemuziek, dj, licht, geluid en decoratie - voor de meest gezellige winterdagen - Feest voor bedrijfsfeesten, personeelsfeest, kerstfeest, verenigingen, verjaardagen, prive feesten of bruiloftsfeesten - sprookjesachtig feest ook heel geschikt voor bruiloften en huwelijksfeesten

Alsof livemuziek & een dj nog geen afwisseling genoeg is, doen we er nog een schepje bovenop. Ik trek mijn meest foute kerstkostuum aan en presenteer samen met de dj de hilarische Foute Kerstquiz. We spelen maximaal 2 rondes Foute Kerst quiz op vrijwillige basis, maar met een Foute Kerstpiek als hoofdprijs speelt iedereen natuurlijk mee…

Het Foute Kerstfeest– Kerstfeest met Livemuziek, DJ & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor jullie Foute Kerstparty. We zorgen voor geluid, licht, dj, zanger & kerstdecoratie. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland, maar ook gewoon bij jullie op het bedrijf! Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Foute kerstparty - het foute kerstfeest met livemuziek, dj, decoratie - compleet verzorgd kerstfeest - winters themafeest met livemuziek, dj, licht, geluid en decoratie - voor de meest gezellige winterdagen - Feest voor bedrijfsfeesten, personeelsfeest, kerstfeest, verenigingen, verjaardagen, prive feesten

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!


OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen