Weekendquiz – Themafeest met Zanger/Gitarist & DJ

weekendquiz met zanger/gitarist en djBegin je weekend goed met de Weekendquiz met zanger/gitarist en dj. Humor, gekkigheid en entertainment zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek-en spelletjesshow. Ik kom samen met de dj en wij verzorgen 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor jullie feest.

Themafeest met Quiz en Interactief Entertainment

Tijdens dit avondvullend themafeest met quiz neemt quizmaster Rinus Ruis jullie mee naar een ouderwets avondje gezelligheid waar je niet voor thuis blijft!! In een hoog tempo volgen bekende spelletjes elkaar op die afgewisseld worden door optredens van “bekende artiesten” en muziek van DJ Pierre (“wat hebben ze gewonnen?”) Wat te denken van de zenuwslopende spiraal uit de shows van Willem Ruis en de marmottenbak uit de Wiekentkwis. Maar ook meer intelligentere spelletjes als “Raad de Plaat” en “Rad van Fortuin” zullen tijdens deze show gespeeld worden met het publiek.

weekendquiz - drukknoppen - themafeest voor elke gelegenheid en spelelement - feest voor personeelsuitjes, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea of gewoon gezellig feesten

De show werkt volgens een afvalsysteem waardoor aan het eind van de avond uiteindelijk 1 winnaar zal overblijven.
De rode draad op deze avond is gezellige muziek en de spelletjes creëren een enorme saamhorigheid waardoor het gewoon één groot “familiefeest” wordt.

Compleet verzorgd Themafeest op elke Feestlocatie Zanger/gitaristplus-150x150Live Muziek - Zangerplus-150x150Djplus-150x150Decoratie & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor je themafeest. Geluid, licht, dj, zanger & props. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

weekendquiz met live muziek & entertainmentMuziek: voor jong & oud
Licht: Led verlichting
DJ Booth: Quizmaster Booth
Decoratie: 2 decordoeken 6x3m, 4 quizzuilen

Prijs: € 1350,00 incl. geluid, licht, reiskosten*, sociale lasten & BTW
Extra uren: € 250,00 incl. BTW

* Reiskosten gelden m.u.v. de Waddeneilanden en het buitenland.
Kijk ook eens bij onze andere themafeesten!


OFFERTE AANVRAGEN

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Feestdatum

Feesttijden

Feestlocatie

Aantal gasten


Is de feestruimte op de begane grond?
janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

Mogelijkheden*Pakket 3: DJ-Booth naar keuze
Sterren DJ-boothLED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothRetro-BoothTropical-BoothVideo & Foto DJ-Booth*

*Video & Foto DJ-Booth: meerprijs €100,-

**Pakket 4: Themafeesten

Opmerkingen