Weekendquiz – Themafeest met Zanger/Gitarist & DJ

weekendquiz - drukknoppen - themafeest voor elke gelegenheid en spelelement - feest voor personeelsuitjes, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea of gewoon gezellig feesten - quiz of bingo

Begin je weekend goed met de Weekendquiz met zanger/gitarist en dj. Humor, gekkigheid en entertainment zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek-en spelletjesshow. Ik kom samen met de dj en wij verzorgen 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor jullie feest.

Pubquiz met LIvemuziek, dj, entertainment en natuurlijk een hilarische quiz! Unieke quiznight voor een onvergetelijk feest met zanger/gitarist en entertainer Stephan Barneveld - Voor elke gelegenheid - bedrijfsfeest, personeelsfeest, feest met vrienden, op de club of gewoon feest - quiz of bingo met livemuziek & dj

Themafeest met Quiz en Interactief Entertainment

Tijdens dit avondvullend themafeest met quiz neemt quizmaster Rinus Ruis jullie mee naar een ouderwets avondje gezelligheid waar je niet voor thuis blijft!! In een hoog tempo volgen bekende spelletjes elkaar op die afgewisseld worden door optredens van “bekende artiesten” en muziek van DJ Pierre (“wat hebben ze gewonnen?”) Wat te denken van de zenuwslopende spiraal uit de shows van Willem Ruis en de marmottenbak uit de Wiekentkwis. Maar ook meer intelligentere spelletjes als “Raad de Plaat” en “Rad van Fortuin” zullen tijdens deze show gespeeld worden met het publiek.

weekendquiz - drukknoppen - themafeest voor elke gelegenheid en spelelement - feest voor personeelsuitjes, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea of gewoon gezellig feesten

De show werkt volgens een afvalsysteem waardoor aan het eind van de avond uiteindelijk 1 winnaar zal overblijven.
De rode draad op deze avond is gezellige muziek en de spelletjes creëren een enorme saamhorigheid waardoor het gewoon één groot “familiefeest” wordt.

Weekendquiz – Feestelijk spelprogramma met Livemuziek, DJ & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor je themafeest. Geluid, licht, dj, zanger & props.

entertainer Stephan Barneveld is ook zanger tijdens de weekendquiz - Pubquiz met interactief entertainment - voor bedrijfsfeest, personeelsfeest, borrel, evenement, jubileum of verjaardag

Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!


OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen