Meest gestelde vragen

Waar kom je vandaan en kom je ook naar Groningen of Frankrijk?
Ik woon in Utrecht, mooi centraal in het midden van ons kleine landje. Ik treed op door het hele land en in het buitenland. Afstand is nooit een probleem. De prijzen op de website zijn inclusief reiskosten, met uitzondering van het buitenland en de Waddeneilanden. Geef je een feest in het buitenland? Neem contact met me op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Ik geef een feest op een boot, kom je dan ook?
Gezellig! Geef je jouw feest op een aparte locatie zoals een boot, kasteel, molen of vliegtuig: Verras me, want niks is mij te gek!  Vooraf bespreek ik met jullie wat de mogelijkheden zijn en maak ik een offerte op maat. Let op, als de boot meerdere verdiepingen heeft; wij verzorgen geluid in 1 ruimte!

Ik geef een feest op 2e kerstdag, kom je dan ook?
Muzikant is mijn beroep. De feestdagen zijn voor mij gewoon werkdagen dus optreden met Oudjaarsnacht, Koningsdag en met de Kerstdagen, gezellig!

Waarin verschillen de aangeboden pakketten onderling?
Op de website kun je een keuze maken uit 4 vaste pakketprijzen. De pakketten verschillen onderling in het aantal uren, apparatuur en de hoeveelheid decoratie. Je kunt er altijd voor kiezen om een extra uur bij te boeken.

Er is al geluid en licht aanwezig op de locatie? Kan er nu wat gedaan worden aan de prijs?
Ik gebruik altijd mijn eigen geluid en licht. Dan blijf ik ten alle tijden verantwoordelijk voor de werking van de apparatuur (met uitzondering van een stroomstoring). Van een eventuele korting is dus geen sprake als er al geluid en licht aanwezig is.

Kan ik de uren dat je speelt ook verspreiden over een avond of een dag?
De uren zijn altijd aansluitend. Bij een avondvullend programma verzorg ik 4  aanééngesloten uren de muziek. Bij elk pakket bestaat de mogelijkheid om extra uren bij te boeken.

We willen je graag nog even zien voordat we je boeken, kan dat?
Ik kan je niet uitnodigen op het feest van een ander…. Maar je kunt altijd komen kijken als ik een openbaar optreden heb in een café. Heb je interesse? Neem even contact met me op.

Hoe lang van tevoren moet ik boeken?
Ik ben geen boekingskantoor met een hele stal artiesten. Als ik geboekt ben op een datum, dan ben ik die datum bezet… Een datum vastleggen voorkomt dus een eventuele teleurstelling dat ik al geboekt ben.

Wat gebeurt er als ik een offerte aanvraag?
Als je een offerte aanvraagt op de website, ontvang je een bevestigingsmail van jouw aanvraag. Binnen een dag ontvang je een bericht met mijn beschikbaarheid en een voorstel voor jouw feestavond. Een offerte aanvraag is geheel vrijblijvend. De datum blijft beschikbaar voor andere potentiële klanten, tenzij je de datum vastlegt.

Wat gebeurt er als ik je geboekt heb?
De bevestiging: Op briefpapier van mijn bedrijf Kamer van Feesthandel stuur ik een bevestiging met mijn handtekening. Deze kun je ondertekenen, inscannen en binnen 5 dagen terug mailen of uitprinten en op de post doen.
De factuur: Ook ontvang je 2 verschillende facturen. Factuur 1 betreft de aanbetaling van 35% van het totale afgesproken bedrag. Deze factuur moet binnen 10 dagen na de contractdatum betaald worden. Factuur 2 betreft het restbedrag van 65% van het afgesproken totaalbedrag. Deze factuur moet uiterlijk 30 dagen voor de feestdatum betaald worden. Je ontvangt altijd een factuur. Optredens zonder bonnetje doe ik niet. Alle prijzen op deze site zijn exclusief 9% BTW.
Muzikale Vragenlijst: Om jullie wat beter te leren kennen stuur ik jullie altijd een muzikale vragenlijst. Dan heb ik vooraf een rode draad voor de feestavond. Gaan jullie trouwen? Dan stuur ik jullie de muzikale wensenlijst. Verder hebben we contact per mail en ben ik altijd telefonisch te bereiken. 
Het telefonisch contact:  Ik bel altijd nog een paar dagen voor het optreden voor de puntjes op de i. Natuurlijk kun je mij altijd bellen of mailen als er vragen of onduidelijkheden zijn.

Wat gebeurt er als ik annuleer?
Dan blijft de betalingsverplichting bestaan als je de bevestiging getekend hebt. Je kunt zelf een annuleringsverzekering afsluiten.

Wat gebeurt er als jij ziek of verhindert bent?
Dan kijken we of de datum verzet kan worden. Als dat niet kan zoek ik in overleg een geschikte vervanger. Als dit niet lukt of je hebt zelf vervanging gevonden, stort ik het door jou overgemaakte factuurbedrag terug.

Ik heb geprobeerd om met deze site alle informatie te geven die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken: Filmpjes, reacties van klanten, mp3’tjes, foto’s, voorwaarden, vragen en antwoorden. En nogmaals, je kunt me altijd bellen of mailen. Ik bel jullie sowieso als jullie een offerte hebben aangevraagd om goed door te nemen wat jullie wensen zijn!