Après-Ski Party – Après-Ski Feest met Zanger & DJ

Zonder een zanger en dj geen après-ski feest! Buiten is het koud en binnen staat de glühwein al klaar. Ik kom samen met de dj en wij verzorgen 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor jullie Après-ski feest. Voor de mannen is de lederhose verplicht en de dames hebben vast ook nog wel een witte blouse in de kast liggen. Héééééééé………….. Biertje!

Après-ski muziek met Interactief Entertainment

Après ski spijkerslaan - Live Muziek & interactief entertainmentTijdens dit Après-Ski Feest wordt de après-ski muziek afgewisseld met interactief entertainment. De skileraar werkt, zoals alle avonden in het skiseizoen, als zanger en wisselt af met de dj Oetzi. Anton aus Tirol klinkt uit de speakers en iedereen jodelt mee om lekker op temperatuur te komen. Tussendoor spelen we het bekende Oostenrijkse spel ‘Spijkerslaan”. Aan het eind van het feest is iedereen voldoende opgeladen om de volgende morgen weer fris en fruitig op de piste te staan!

Compleet verzorgd Après-Ski Feest op elke Feestlocatie Zanger/gitaristplus-150x150Live Muziek - Zangerplus-150x150Djplus-150x150Decoratie & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor je Après-ski feest. Geluid, licht, dj, zanger & props. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Après-ski feest of oktoberfest met live muziek, zanger/gitarist, dj & entertainment - feest voor elke gelegenheid - decoratieMuziek: Après-ski feestmuziek
Licht: Led verlichting
DJ Booth: DJ Stübe
Decoratie: 2 decordoeken van 6×3 meter, ski’s & slede

 

Prijs: € 995,00 incl. geluid, licht, reiskosten* & sociale lasten, exclusief 6% BTW
Extra uren: € 150,00 ex. 6% BTW

* Reiskosten gelden m.u.v. de Waddeneilanden en het buitenland.
Kijk ook eens bij onze andere themafeesten!

Après Ski Party & Oktoberfest – met Livemuziek, DJ, Entertainment & Decoratie
OFFERTE AANVRAGEN

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Feestdatum

Feesttijden

Feestlocatie


Is de feestruimte op de begane grond?
janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

Mogelijkheden*Pakket 3: DJ-Booth naar keuze
Sterren DJ-boothLED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothRetro-BoothTropical-BoothVideo & Foto DJ-Booth*

*Video & Foto DJ-Booth: meerprijs €100,-

**Pakket 4: Themafeesten

Opmerkingen