Après-Ski Party – Après-Ski Feest met Zanger & DJ

Après-Ski Feestpakket

Après-Ski themafeest organiseren? Boek zorgeloos jullie Après-Ski Party met dit complete feestpakket inclusief zanger/gitarist/entertainer, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie – inclusief reiskosten, sociale lasten exclusief btw.

Après-Ski Feest organiseren?

Zonder een zanger en dj geen après-ski feest! Buiten is het koud en binnen staat de glühwein al klaar. Ik kom samen met de dj en wij verzorgen 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor jullie Après-ski feest. Voor de mannen is de lederhose verplicht en de dames hebben vast ook nog wel een witte blouse in de kast liggen. Héééééééé………….. Biertje!

Après-ski muziek met Interactief Entertainment

Après Ski - live muziek, deejay & entertainment - themafeest met zanger/gitarist en dj voor een uniek feest of evenement - apres ski top 100 feest - apres ski slede feestavond

Tijdens dit Après-Ski Feest wordt de après-ski muziek afgewisseld met interactief entertainment. De skileraar werkt, zoals alle avonden in het skiseizoen, als zanger en wisselt af met de dj Oetzi. Anton aus Tirol klinkt uit de speakers en iedereen jodelt mee om lekker op temperatuur te komen. Tussendoor spelen we het bekende Oostenrijkse spel ‘Spijkerslaan”. Aan het eind van het feest is iedereen voldoende opgeladen om de volgende morgen weer fris en fruitig op de piste te staan!

Après Ski Party - met de foutste après ski knallers! - Feest met livemuziek met zanger, gitarist en entertainer, dj, decoratie - zeer geschikt voor dorpshuizen, bedrijfsfeesten, theaters, cruiseschepen, verjaardagen of gewoon feest

Aprés Ski Party – Bierfeest met Livemuziek, DJ & Entertainment

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment voor je Après-ski feest. Geluid, licht, dj, zanger & props. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland.

Après Ski Party - met de foutste après ski knallers! - Feest met livemuziek met zanger, gitarist en entertainer, dj, decoratie - zeer geschikt voor dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, theaters, cruiseschepen, verjaardagen of gewoon feest

Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!

Après Ski Party & Oktoberfest – met Livemuziek, DJ, Entertainment & Decoratie


OFFERTE AANVRAGEN

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen