Carnaval – Carnavalsfeest met Zanger & DJ

Carnaval zonder livemuziek, dat kan niet! Carnaval en muziek gaan samen als Yin & Yang en Bassie & Adriaan! We zijn er natuurlijk graag bij tijdens de Carnavalsdagen zelf, maar ook bij de benoeming van de nieuwe Prins en/of de verkiezing van de Raad van Elf. We komen we naar Den Helder tot Den Briel en samen met mijn dj verzorgen wij 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor jullie carnavalsfeest. Al vele carnavalsverenigingen gingen jullie voor, kijk maar eens bij mijn recensies!

Carnaval themafeest met zanger/gitarist en entertainer Stephan Barneveld en dj - bedrijfsfeest, feestdag of gewoon feest

Carnavalsmuziek & Interactief Entertainment

Met onze combinatie van livemuziek met dj kunnen we echt alle muzikale verzoeknummers inwilligen. Gouwe ouwe van De Deurzakkers of van André van Duin, maar ook alle nieuwe feestnummers van De Dikdakkers en de Snollebollekes- wij gaan voor FEEST! We brengen altijd een combinatie van live gezongen feestnummers en nummers die mijn dj draait. Naast de doldwaze verkleedpartijen van onszelf is er ook ruimte voorinteractie met het publiek en spelen we de onvervalste carnavalsbingo met knotsgekke prijzen!

Carnaval themafeest met livemuziek, dj, decoratie & entertainment - Stephan Barneveld - zanger/gitarist en entertainer - voor al uw feesten - bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloftsfeesten, huwelijksfeest - dorpsfeest , themafeest - livemuziek en dj - inclusief reiskosten en btw - trouwfeest, vrijmibo, receptie of borrel - ook in het buitenland - woodstock themafeest - hippiefeest - ibiza stijl, festivalstijl

Carnavals Party organiseren?

Compleet Themafeest voor de Carnaval met livemuziek, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie – inclusief reiskosten, sociale lasten exclusief btw.

Carnaval themafeest met zanger/gitarist en entertainer Stephan Barneveld en dj - bedrijfsfeest, feestdag of gewoon feest - bierfeest, oktoberfest, festival feest of ander feest, geen probleem!

Carnavals Party – Carnavalsfeest met Livemuziek, DJ & Entertainment

Muziek: Klassieke Carnavalskrakers afgewisseld met de knaller van nu!
Licht: Alle kleuren van de regenboog
DJ Booth: Carnavalshut
Decoratie: Decordoek 6x3m en kleurenwokkels voor aan het plafond

zanger en dj voor elk feestje - flower power themafeest - back to the 60's en 70's met dit heerlijke hippie feest - themafeest met zanger/gitarist en dj voor een uniek feest of evenement - bedrijfsfeest, personeelsfeest, themafeest, bruiloft, huwelijksfeest, jubileum, vrijmibo, borrel of een ander feest - boek hier livemuziek, dj en entertainment voor elk feest - feest op maat voor een vaste prijs - 100% feest

Impressie: bekijk de video hieronder of kijk eens bij de andere video’s

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!


  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen