Carnaval – Carnavalsfeest met Zanger & DJ

Carnavals Party organiseren?

Carnaval vieren? Boek zorgeloos jullie caranvalsfeest met dit complete feestpakket inclusief zanger/gitarist/entertainer, dj, decoratie, licht- en geluidsinstallatie – inclusief reiskosten, sociale lasten exclusief btw.

Feestzanger voor de Carnaval

Carnaval zonder zanger, dat kan niet! Carnaval en muziek gaan samen als Yin & Yang en Bassie & Adriaan! We zijn er natuurlijk graag bij tijdens de Carnavalsdagen zelf, maar ook bij de benoeming van de nieuwe Prins en/of de verkiezing van de Raad van Elf. We komen we naar Den Helder tot Den Briel en samen met mijn dj verzorgen wij 4 uur non-stop de muziek en het entertainment voor jullie carnavalsfeest. Al vele carnavalsverenigingen gingen jullie voor, kijk maar eens bij mijn recensies!

Carnaval themafeest met zanger/gitarist en entertainer Stephan Barneveld en dj - bedrijfsfeest, feestdag of gewoon feest

Carnavalsmuziek & Interactief Entertainment

Met onze combinatie van livemuziek met zanger/gitarist en dj kunnen we echt alle muzikale verzoeknummers doen. Gouwe ouwe van De Deurzakkers of van André van Duin, maar ook alle nieuwe feestnummers van De Dikdakkers en de Snollebollekes- wij gaan voor FEEST!

Carnaval themafeest met livemuziek, dj, decoratie & entertainment - Stephan Barneveld - zanger/gitarist en entertainer - voor al uw feesten - bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloftsfeesten, huwelijksfeest - dorpsfeest , themafeest - livemuziek en dj - inclusief reiskosten en btw - trouwfeest, vrijmibo, receptie of borrel - ook in het buitenland - woodstock themafeest - hippiefeest - ibiza stijl, festivalstijl

We brengen altijd een combinatie van live gezongen feestnummers en nummers die mijn dj draait. Naast de doldwaze verkleedpartijen van onszelf is er ook ruimte voorinteractie met het publiek en spelen we de onvervalste carnavalsbingo met knotsgekke prijzen!

Carnaval themafeest met zanger/gitarist en entertainer Stephan Barneveld en dj - bedrijfsfeest, feestdag of gewoon feest - bierfeest, oktoberfest, festival feest of ander feest, geen probleem!

Impressie: bekijk de video hieronder of kijk eens bij de andere video’s

Wij bieden diverse themafeesten aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij de andere themafeesten of neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat!


  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Feestdatum

  Feesttijden

  Feestlocatie

  Aantal gasten

  Is de feestruimte op de begane grond?

  janee, er zijn trappennee, er is een liftnee, anders

  Mogelijkheden  *Pakket 1: DJ-Booth naar keuze
  LED DJ-boothVolkswagen T1 DJ-BoothTropical DJ-boothSterren DJ-boothRetro DJ-booth

  **Pakket 2, 3 & 4: Themafeesten

  Opmerkingen