Reacties

Hieronder kun je reacties lezen van bruidsparen, cafés, bedrijven en van heel veel andere mensen voor wie ik als zanger/gitarist de muziek heb mogen verzorgen voor hun feest.

Wil je zelf een reactie geven? Vul het formulier in want ik vind het leuk om te horen wat je er van vond!

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Feestdatum

  Beoordeling

  12345

  Reactie


  “Wat hebben jullie er een ontzettend leuk feest van gemaakt. Ik en mijn gasten hebben er ontzettend van genoten. Ook heb ik alleen maar positieve reacties ontvangen van mijn gasten. Stephan en Vreni helemaal top ”

  ★★★★★
  11 februari 2024 – Roelie de Jong

  “We hebben 22 december onze jaar afsluiting gevierd samen met  Stephan en Vreni
  Mede dankzij hun muziek/ gezelligheid is het een geweldig feest geworden ik krijg nog steeds apjes van mensen  die nog even willen bedanken voor de gezelligheid
  Daarom uit naam van iedereen dank voor jullie muzikale begeleiding  van deze zeer geslaagde avond
  groeten Heine ”

  ★★★★★
  22-12-2023 – Heine Lageveen

  “Wat een super feest hebben wij gehad mede dank zij jullie.Muziek is echt goed afgestemd op het publiek dat aanwezig was. Ook met de kinderen deden ze het super leuk. Echt een aanrader om hun te boeken. Nogmaals bedankt Stephan en Vreni voor de gezelligheid die jullie gebracht hebben. Groetjes Evert en Gonny ”

  ★★★★★
  22-10-2023 – Evert en Gonny

  “Stephan en Vreni hebben tijdens het jaarlijkse bedankje voor onze actieve bewoners gezorgd voor de muzikale invulling. Ik kan niet anders zeggen dan dat zij dit perfect hebben gedaan! Een playlist afgestemd op het publiek en niet onbelangrijk, op het perfecte volume. Hard genoeg voor een feestje, maar niet zo hard dat er onderling geen praatje gemaakt kan worden. Zowel wij als onze bewoners waren razend enthousiast!
  Bedankt! ”

  ★★★★★
  28-09-2023 – Tjerk – Ons Doel Apeldoorn

  “Wat een tuinfeestje had moeten zijn is uitgelopen op een pracht feest
  Alleen maar lovende reacties. Bedankt voor de goede muzikale invulling
  Groeten Sjoerd en Leidae ”

  ★★★★★
  10-09 – sjoerd veeneman

  “Vanaf t eerste moment tot het einde was het in één woord GEWELDIG! Doorlopend muziek en vertier, persoonlijke aandacht voor iedereen. Stepan en Vreni zorgden ervoor dat werkelijk iedereen plezier had! Stephan weet de juiste sfeer te creëren! In geen tijden zo’n goed feest gehad! Dank jullie wel! We konden even alle verdrietige dingen van de afgelopen periode vergeten!!!”

  ★★★★★
  2 september 2023 – Marijke

  “Wat een feest! Wat een pracht!
  Terug naar de jaren 70 met alles erop en eraan, Stephen en Vreni bedankt! De muziek, de hilarische bingo, de prijzen, de interactie met zowel jong als oud… ongelofelijk! Alle gasten waren dolenthousiast over jullie! Ik zou t zo weer over doen! Bedankt!”

  ★★★★★
  15-04-2023 – Natasja Bol

  “Op 18 Maart vierde we de 60e verjaardag van Anita en het feit dat we 25 jaar een setje zijn. Dankzij Stephan en Vreni hebben we samen met de kinderen en familie een onvergetelijke avond gehad. Wat een geweldig feest hebben jullie ons gegeven. Iedereen heeft ontzettend genoten. De muziekbingo was hilarisch. Ontzettend bedankt voor deze mooie herinnering. Liefs Paul en Anita”

  ★★★★★
  18 maart 2023 – Paul en Anita

  “Beste Stephan en Vreni,
  Super leuk feestje geweest, 40 jarig dienstverband met Rob en Henk van zuivelfabriek de Graafstroom gevierd. De muziek bracht de gezelligheid en iedereen zong en deed ook de muziek bingo mee. Ofwel topavond, dit muzikale beveel ik van harte bij u aan.
  MVG Peter de Wit”

  ★★★★★
  3 december 2022 – Peter de Wit

  “Beste Stephan en Vreni,
  Ons bedrijfsfeest met personeel en hun partner en kinderen was dankzij jullie top! 
  Wij gaan jullie zeker nog eens vragen. 
  Super tevreden!! 
  Groetjes Bertus en Miranda”

  ★★★★★
  15-07-22 – BHO Gereedschapshandel BV

  “Een geweldige avond gehad met Stephan en DJ Vreni!
  Stephan voelt precies aan welke muziek nodig is om het feest nog mooier te maken! Ook leuke interactie met de gasten. Muziekbingo was ook een succes.
  Wellicht tot een volgende keer Stephan!”

  ★★★★★
  2 juli 2022 – Henk en Aveline Molenaar

  “Wij hebben een feest gegeven omdat we allebei 50 jaar geworden waren. Stephan is met een DJ tafel gekomen en nog een DJ en heeft de avond perfect verzorgd. Goeie muziek naarmate de avond vorderde het ritme en geluid wat opgevoerd . Wij hebben genoten en zoals vernomen onze gasten ook . Zeker een aanrader TOP !!!”

  ★★★★★
  30 oktober 2021 – Clementine Bezemer

  “Stephan maakte voor onze vakantie, de Hartenweek, met verstandelijk beperkten met aangeboren hartafwijking, het gemis van een uitje in coronatijd helemaal goed. Mooie afwisseling tussen feest en rustige meezingers zoals afgesproken. Tussendoor een muziekbingo die voor iedereen te volgen was. Leuke interactie met de vakantiegangers, en het verzoek orde stond in mum van tijd vol. Groet namens vakantiegangers deelnemers en vrijwilligers van Eddy”

  ★★★★★
  28 juli 2021 – Stichting Hartenweek – Eddy

  “Beste Stephan,
  Super bedankt voor jouw geweldige bijdrage aan ons bedrijfsfeest. Mede dankzij jou en jouw collega hebben wij een hele gezellige avond gehad. Wij vonden de bingo erg leuk en vooral de “prijzen”waren geweldig. Top!”

  ★★★★★
  7 december 2019 –  Beck Logistics – Nicole de Boer

  “Beste Stephan en Vreni,
  Ontzettend bedankt voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan Alan zijn 50ste verjaardagsfeest. Mede dankzij jullie is het een zeer verrassende avond voor ons en onze gasten geworden. De afwisseling met live zang en gitaar en de plaatjes van DJ Vreni zorgen ervoor dat er voor ieders smaak wel wat tussen zit. Daarin zijn jullie echt een uniek duo in wat jullie doen en kunnen, een perfecte aanvulling op elkaar.
  De muzikale bingo was een erg leuke aanvulling en viel zeer goed in de smaak bij iedereen. Oftewel een top feest waar wij met heel veel plezier op terug kunnen kijken, gelukkig hebben we de foto’s en filmpjes nog 😉
  Ga lekker zo door en we wensen jullie heel veel succes en plezier met alle komende optredens en houden jullie absoluut in gedachten voor een eventueel volgend feestje! Lieve groet, Alan & Lisa!”

  ★★★★★
  4-10-2019 – Lisa Koning

  “Wij en onze gasten hebben allemaal een topavond gehad.
  Voor elk wat wils en zelfs aan de kleintjes was gedacht.
  Perfect hoe jullie de sfeer aanvoelen en daarop inspelen.
  Bedankt, jullie waren geweldig!”

  ★★★★★
  20-09-2019 – Jack Lollinga

  “Wederom een super feest gehad. Altijd weten jullie er weer een extra dimensie aan te geven.”

  ★★★★★
  15-09-2019 – Mark en Heidi

  “Een geweldig 50 jarig feest gehad, wat al onze verwachtingen nog overtrof! Na een half uurtje rustig gespeeld te hebben en wij onze gasten konden verwelkomen, begon Stephan met wat feestmuziek. Vanaf dat moment zat de stemming er non stop in! Ook de DJ was geweldig, waardoor we vanaf begin tot het einde van het feest ook echt feest hadden. Stephan betreft ook alle mensen op een leuke manier bij het feest zodat iedereen werkelijk een topavond heeft gehad!! Kon niet beter!!!”

  ★★★★★
  06-07-2019 – Marike Kockmann

  “5 juli vierden we het 20 -jarig bestaan van telersvereniging Decorum. We zochten een zanger die een gezellige sfeer kon creëren en het geluid & muziek volledig kon regelen, dat was met Stephan en Vreni uitstekend gelukt! Ook over de communicatie over en weer zijn we heel goed te spreken. Hartelijk dank voor de gezellige avond & muzikale ondersteuning!” ”

  ★★★★★
  05-07-2019 – Tamara – Decorum Company

  “In één woord fantastisch! Stephan en Vreni overtroffen onze verwachting! Het was heel erg gezellig. Dank jullie wel voor de bijzondere jne avond. We hebben genoten samen “ met onze familie en vrienden. Bedankt!! Namens Renske en Jitte”

  ★★★★★
  22-06-2019 – Renske de Jong

  “Super geluid. Super goed ingespeeld qua muziek en het aanwezige publiek. Hele gezellige avond gehad! Thanx””

  ★★★★★
  25-05-2019 – Stephan Verlaan

  “Muziek heel goed verzorgd en zeker zoals we het verwacht hadden ”

  ★★★★★
  25-05-2019 – Toke & Jan Verlaan

  “13 april 2019 ons 25-jarige huwelijksfeest gevierd met familie en vrienden. Stephan en Vreni verzorgden de avond met de juiste muziek waardoor de toch al perfecte sfeer op een nog hoger niveau kwam. Muziek die wij graag hoorden, aangepast aan het gezelschap. Super-avond!!!”

  ★★★★★
  13-04-2019 – Remco & Miranda Bart

  “Goeie muzikant Die lekker divers is in de soort muziek Voor elk wat wils ”

  ★★★★★
  19-12-2018 – Kees Janse

  “4 november jl mijn 60e verjaardag gevierd met familie/vrienden en buren, met een super muzikale omlijsting door Stephan en uitstekende geluids-techniek door Vreni. Echt geweldig gedaan en passende muziek bij het aanwezige gezelschap/sfeer. Hartelijk
  dank jullie beiden en we doen het nog eens over. hartelijke groet Heleen en Ruud Weinans ”

  ★★★★★
  04-11-2018 – Ruud Weinans

  “Op 27 Oktober vierde ik mijn 70ste verjaardag, mede dankzij Stephan en Vreni is het een super gezellige avond geweest. Geweldig Stephan hoe jij de gasten weet los te krijgen en te boeien. Jullie zijn een super team!! Zeker voor herhaling vatbaar. Stephan
  en Vreni hartelijk bedankt voor jullie inzet. in een woord, Top!!! Hartelijke groet, Mineke ”

  ★★★★★
  27-10-2018 – Mineke Kleijer

  “Op 14 september vierde wij ons 25 jarig huwelijksfeest en gelijk de verjaardag van onze zoon die om 12 uur 18 jaar werd. Stephan en Vreni hebben er een super feest van gemaakt, speelde goed in op de wensen die wij van te voren hadden besproken en de muziek/ zang was geweldig. Ook na het feest kregen wij super leuke reacties van de gasten dat ze het een geweldig feest vonden. Bij deze nog, Stephan en Vreni bedankt!!”

  ★★★★★
  14-09-2018 – Aad & Annemarie

  “Wij hebben een n.a.v. ons 25 jarig huwelijk een ontzettend leuk feest gehad, mede dankzij de muzikale bijdrage van Stephan en Vreni. Wij kijken terug op een geslaagde “ avond. Bedankt!! ”

  ★★★★★
  31-08-2018 – Jetty & Steven

  “Het was super goed geregeld ze komen met z’n tweeën ze zijn een echt team en maken er een leuk feest van. komen hun afspraken 100% na Dus een echte aanrader “

  ★★★★★
  11-08-2018 – Ed

  “Was super gezellig. Leuke sfeer gemaakt stephan en vreni. Jullie wisten er een mooi feest van te maken. Tot de volgende keer. Groetjes uit snits “

  ★★★★★
  10-08-2018 – Arian

  “Heel gezellig feest gehad, mede dankzij de muzikale bijdrage van Stephan en Vreni, ze “ speelde goed in op de aanwezige gasten “

  ★★★★★
  23-06-2018 – Marja

  “Hoi Stephan en Vreni, We hebben dinsdagavond een superavond tijdens ons “ personeelsfeestje gehad dankzij jullie. Je weet de boel goed los te krijgen en overal op in te spelen. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt!!! “

  ★★★★★
  01-05-2018 – Ria Bouman

  “Fantastische tuinfeest gehad. Stephan is een geweldige zanger, muzikant en entertainer. Hij weet de gasten te boeien en te bewegen. Hij heeft een goede mensenkennis. Hij houdt zich aan de gemaakte afspraken (o.a. muziek keuze). Iedereen vroeg mij of hij een kennis van me was, zo goed ging Stephan op in de mensen. Stephan, als ik je een cijfer moest geven krijg je van mij een dikke 10! Het was nog beter dan mijn verwachtingen! Hartstikke bedankt en tot de volgende keer!”

  ★★★★★
  26-04-2018 – Angelique

  “Op 21 april vierden wij ons 3×60 feest ter gelegenheid van onze 60ste verjaardagen en onze 45 jarige vriendschap bij de mooie landelijke locatie Hoeve Landzicht, met heerlijke muziek van Stephan en Vreni. Een feest voor leeftijden van 10 tot 90 jaar. Stephan en Vreni jullie hebben de sfeer fantastisch aangevoeld. Een mooie mix van life optreden en gedraaide muziek. Een prima variatie van diverse volumes op de juiste momenten. Jullie persoonlijke aanpak en gedegen voorbereiding hebben daar ongetwijfeld aan bijgedragen. Wij hebben alleen maar goede reacties gehad. Echt top! Mede door jullie muzikale bijdrage is het voor ons een onvergetelijk feest geworden! Nogmaals heel erg bedankt daarvoor. Kees, Rinus en Jan ”

  ★★★★★
  21-04-2018 – Jan

  “Op vrijdag de 13de….een geweldig verrassingsfeest voor Abraham. Dit mede door Stephan en DJ Vreni. Alles kan, ze voelen de sfeer goed aan maar vooral ze maken sfeer! “ Stephan en Vreni, het was Geweldig! Bedankt namens Ulco en Frits ”

  ★★★★★
  13-04-2018 – Frits

  “Was een hele leuke avond. Stephan en Vreni voelden de sfeer goed aan. Leuke muziek, “ heerlijk gedanst! ”

  ★★★★★
  07-04-2018 – Wil

  “Hoi Stephan en Vreni, Bedankt voor de mooie avond op mijn 65 jarige verjaardag. Deze avond was voor mij en mijn tweelingzusje een bijzondere avond. Wij hebben genoten van je aanwezigheid met je mooie muziek. Ik hoop je nog een keer weer te ontmoeten….. ”

  ★★★★★
  04-04-2018 – Riny

  “Hoi Stephan en Vreni, Nogmaals bedankt voor de leuke invulling van mijn power ower feestje afgelopen zaterdag! Wist niet wat ik moest verwachten maar het was geweldig. Veel afwisseling en iedereen vond het leuk en gezellig. Het was iets aparts en daar hou ik van. Misschien komen jullie nog wel vaker naar Brabant. Hartelijke groetjes van Monique en Angelique ”

  ★★★★★
  06-03-2018 – Angelique

  “Ons 50 jarig huwelijksfeest is bijzonder geslaagd, een zanger entertainer zoals Stephan Barneveld is naar onze mening perfect samen met de D.J Vreni is het een uniek paar. Van onze gasten alleen maar jne reacties ontvangen. Dank nogmaals voor de jne bijzondere avond. Ada en Kees Buisman”

  ★★★★★
  26-01-2018 – Ada & Kees Buisman

  “Voor ons restaurant met ‘pijpenla’ was het ideaal dat Stephan rondloopt met gitaar en zo al onze gasten kon vermaken! Door de perfecte geluidsinstallatie was het geluid prima verdeeld. Dan nog een heel uitgebreid repertoire en je feestje is compleet. Graag tot ziens”

  ★★★★★
  13-01-2018 – De Visbar, Domburg

  “Super optreden wat door 99.9 % van de mensen als uitmuntend is ervaren”

  ★★★★★
  07-01-2018 – Bert Kelly – SV HODO

  “Voor de eerste keer op een feestavond gehad, ontzettend goed bevallen. voor zowel jong als oud, iedereen is goed vermaakt. Goed entertainment en zeer goede zang. Zeker voor herhaling vatbaar “

  ★★★★★
  06-01-2018 – W. van Oene VSCO ’61

  “Mede door Stephan is onze oudejaarsavond in ons restaurant een bijzonder geslaagd feestje geworden. Door zijn veelzijdige muzikale repertoire en gitaar, waarmee hij door de zaak wandelt, kan hij vele mensen meekrijgen in een feestelijke stemming. Bedankt Stephan voor een gezellige avond en de volgende keer staat alweer geboekt! Team Bourgondisch Café De Waag, Alkmaar”

  ★★★★★
  31-12-2017 – Bourgondisch Café De Waag

  “Al een aantal jaren komt Stephan met veel succes op de 1e kerstdag optreden. Ook onze doelgroep (70+) weet hij prima te bespelen, juiste volume, gevarieerd repertoire, “ kortom succes gegarandeerd”

  ★★★★★
  25-12-2017 – Harry de Jong, Hotel Gaasterland

  “Dank voor het hele leuke optreden op onze mooie brink in Ruinen met de kerstmarkt . We kregen van de bezoekers alleen maar leuke reacties van jouw optreden. Dank je wel “ Stephan en Vreni “

  ★★★★
  09-12-2017 – Ondernemersvereniging Ruinen – Drenthe

  “Wat een topmuzikant is Stephan. We hebben genoten van de muziek. Stephan weet “ goed om sfeer aan de avond te geven. Dank je wel! Jeroen en Claudia “

  ★★★★★
  18-11-2017 – Claudia van Reek

  “Het was een gezellig feest, de 40 jarige verjaardag van mijn vrouw. Mede door Stephan een succes geworden. Absoluut een aanrader!”

  ★★★★★
  11-11-2017 – Remco

  “Supermooie dag gehad en deze super afgesloten met ons feest. De muziek was goed en het feest daardoor gezellig, aan onze kinderen was ook gedacht en we hadden ons het niet beter kunnen wensen. Iedereen was enthousiast. Stephan en Vreni bedankt! Groetjes Raymond en Anita”

  ★★★★★
  03-11-2017 – Familie Hoek

  “Dit was de 2e keer dat we Stephan hebben gehuurd. Wat doet hij het geweldig!! Zelfs als de buren niet los weten te komen, krijgt hij het voor elkaar met een kleine quiz. De mannen tegen de vrouwen, ook zo leuk. Hartstikke bedankt. Je hoort zeker weer van ons!!”

  ★★★★★
  01-10-2017 – Bianca Everduin

  “Nogmaals hartelijk dank voor het geweldige optreden tijdens ons 40 jarig “ huwelijksfeest. Wij en onze gasten hebben een fantastische avond gehad.”

  ★★★★★
  23-09-2017 – Ria & Wil

  “Dankzij jullie fantastische optreden en ambiance was ons feest een groot succes! Onze gasten en wijzelf hebben genoten van de muziek, de ludieke animatie en de hele sfeer “ die jullie neerzetten. Niets dan lof en dus zeker een aanrader!”

  ★★★★★
  02-09-2017 – An & Toine

  “Ik kijk terug op een super 50e verjaardagsfeest. Mede dankzij jullie was het enorm geslaagd. Jullie voelden de sfeer perfect aan. Iedereen heeft genoten. Ook betrokken “ jullie de kinderen erbij. Echt top. Nogmaals bedankt. Groet Wendy”

  ★★★★★
  28-08-2017 – Wendy Nijland

  “Wat een geweldige avond hebben we gehad, dankzij jullie muzikale medewerking. De quiz was hilarisch. Je hebt heel goed ingeschat hoe we de avond wilden hebben. De “ gasten en wij hebben enorm genoten. Dank jullie wel!”

  ★★★★★
  25-08-2017 – Petra Messelink

  “Super goed verzorgde feestavond. Muziek perfect!! Aankleding locatie, TOP!! Heel veel gezelligheid, ik kan alleen maar zeggen dat onze avond helemaal geslaagd is geweest. “ Super bedankt Stephan en Vreni. Gr Ed Erika en Romy”

  ★★★★★
  19-08-2017 – Tegelzetbedrijf van Iperen

  ” Afgelopen zaterdag hadden wij een BBQ-feest op de camping met muziek van Stephan Barneveld. Het was een feest!! De gasten hebben er enorm van genoten en wij vonden “ de samenwerking zeer prettig.”

  ★★★★★
  29-07-2017 – Familiecamping de Vossenburcht

  “Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het knalfeest wat het mede door jullie is geworden op onze bruiloft op de Frisian Queen. Geweldig hoe jullie de mensen erbij betrekken. Top mensen zijn jullie en wij zullen jullie bij iedereen aanraden. We hopen jullie weer eens te zien bij een feestje in de toekomst”

  ★★★★★
  21-07-2017 – Germ & Berna Booi

  ” We zijn 20 juli getrouwd en hebben een superfeest gehad mede dankzij Stephan en Vreni. Fijne muziek voor elk wat wils en ze betrokken ons en de gasten op een leuke manier bij hun muziek. Echt een aanrader voor elk feest!! Nogmaals bedankt voor de heerlijke avond!”

  ★★★★★
  20-07-2017 – Els & Roel Dekker

  “Super leuk sfeertje op het terras gecreëerd en leuke nummers gezongen. Publiek er echt bij betrokken!”

  ★★★★★
  16-07-2017 – Eetcafé Willeke den Draaier – Oisterwijk

  “Het was een fantastisch feest, mede dankzij Stephan en Vreni!! Ze kregen de sfeer er goed in. Complimenten!!!”

  ★★★★★
  08-07-2017 – Erwin & Suzan

  “Genoten van het optreden van Stephan en Vreni. Ze spelen prachtig in op het publiek en de sfeer. Zowel de troubadour als de performance is een mooie combinatie. Dank”

  ★★★★★
  24-06-2017 – Ted den Ouden

  “Het was een top feest. En er werd echt super goed gedraaid. We hebben genoten! Goede afwisseling ”

  ★★★★★
  24-06-2017 – Nikki den Ouden

  “Fantastisch feest gehad…..goed ingespeeld op behoeftes en wensen van gasten.Gezelligheid met de hoofdletter G.Echt een aanrader…”

  ★★★★★
  24-06-2017 – Fam. den Ouden

  “We willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige avond! We hebben een super feest gehad, ter ere van mijn 50 ste verjaardag. Zoveel positieve reacties. Zeker voor “ herhaling vatbaar, dus niet twijfelen, maar doen! Krijg je geen spijt van!!!”

  ★★★★★
  17-06-2017 – Jolanda Brouwer

  “Wij hebben genoten van een super avond op onze bruiloft van 12 mei Stephan en Vreni speelde super samen iedereen heeft genoten met voor ieder wat wils een aanrader!! “ Alsnog bedankt

  ★★★★★
  12-05-2017 – Rob & Anke

  “Beste Stephan, het was een onvergetelijke avond voor de gasten en de vrijwilligers van de Zonnebloem. Een hele mooie afsluiting van onze vakantieweek. Dank je wel.”

  ★★★★★
  09-05-2017 – Sylvia Peters

  “Mijn 50e verjaardag is een groot feest geworden, mede dankzij de muzikale bijdrage van Stephan! De combi van zanger/DJ is super. Voor ieder wat wils. Top en super bedankt! “ Wij hebben ervan genoten”

  ★★★★★
  31-03-2017 – Astrid

  “Super leuke feest avond gehad op mijn verjaardag. Stephan bedankt voor jouw optreden heel mooi en sfeervol gedaan zeker voor herhaling vatbaar… Graag Marion”

  ★★★★★
  26-03-2017 – Marion

  “Stephan en dj super bedankt voor de geweldige sfeer en muziek die jullie hebben gebracht op ons 12 1/2 jarig huwelijksfeest afgelopen vrijdag. Het was Tofff”

  ★★★★★
  24-03-2017 – Jan & Ellen

  “We hebben een heel gezellig feest gehad, mede dankzij de muzikale ondersteuning van Stephan. Iedereen was erg enthousiast over hem. Aan te bevelen!!”

  ★★★★★
  11-03-2017 – Janny van Buren

  “Afgelopen vrijdag was ons trouwfeest. Vooraf hebben we Stephan gevonden via internet, wel een gokje om aan een hand van filmpjes iemand je feest te laten “bepalen”! Maar we hebben er geen spijt van gehad! Stephan en Vreni hebben ons feest compleet gemaakt. Je kunt aangeven wat je smaak is en zij houden zich hier ook aan. Stephan loopt tussen het publiek maar stoort ze niet door steeds een microfoon onder hun neus te houden. Onze gasten waren ook erg enthousiast over de sfeer die zij brachten! Top dus. Bedankt!! Groetjes Jarco en Tanya”

  ★★★★★
  10-03-2017 – Jarco & Tanya

  “Super leuke avond bij De Blauwe Pauw in Ossendrecht mede dankzij Stephan en Vreni.”

  ★★★★★
  23-12-2016 – Gerry van Overveld

  “Een surpriseparty voor mijn vrouw, en goh wat een verrassing. Stephan heeft ons muzikaal verrast met een intieme en fijne sfeer. Dank je wel Stephan, en ook dank aan de dj! jullie hebben echt KLEUR aan ons feest gegeven. complimenten van onze gasten, ook de eigenaar van de Hollandsche Leeuw was vol lof. Nogmaals dank Stephan!! groetjes Tom en Yvonne.”

  ★★★★★
  03-12-2016 – Tom van Marwijk

  ” Stephan heeft afgelopen maandag op onze studentenvereniging een geweldig feest neergezet. Hij speelde van 22:00 – 00:00 de beste hits. Hij wist de hele zaal mee te krijgen en had een groot assortiment aan nummers. Wij gaan hem zeker nog een keer benaderen!”

  ★★★★★
  21-11-2016 – Coen Snijders (USC)

  “Stephan en Vreni, nogmaals bedankt, ik heb genoten. Al mijn gasten van 9 tot 78 jaar waren enthousiast over de fantastische feestavond die jullie ervan gemaakt hebben.”

  ★★★★★
  12-11-2016 – Gina

  “Top avond gehad!!!!!!!! Stephan, je weet heel goed in te spelen op het publiek! Iedereen was laaiend enthousiast. Super leuke muziek voor iedereen wat!!!! De barmedewerkers hadden ook nog nooit zo’n leuk feestje gehad!! Top. Hartelijk dank, Groetjes Rita”

  ★★★★★
  29-10-2016 – Rita Meijer

  “Onze verwachtingen van een avond met een leuke sfeer en goede muziek zijn helemaal tot zijn recht gekomen!”

  ★★★★
  08-10-2016 – Nanda

  “Tijdens onze zoektocht naar leuke muziek voor onze bruiloft kwamen we op de site van Stephan, en eigenlijk sprak het idee van een combi zanger/dj ons meteen aan. Naar de voorbeeldjes geluisterd en toen gemaild. Stephan belde vlak daarna al en het voelde ook gelijk goed. Wij hebben gekozen voor het pakket met DJ, dat is een zeer goede keus geweest. We hebben echt genoten van de muziek, en horen nog steeds van onze gasten dat het zo leuk was ‘dat ie zo tussen door loopt’. Ook super dat de paar verzoekjes die wij hadden geen probleem waren en dat Stephan onze openingsdans heeft kunnen zingen (dat was echt zo gaaf!) Helemaal top dus! Heel erg bedankt Stephan en Vreni!”

  ★★★★★
  01-10-2016 – Carola Peters-Van Tilburg

  “Hoi Stephan, wij hebben super genoten op onze bruiloft. Bedankt voor de leuke avond en de geweldige muziek… Liefs Cynthia en Vincent”

  ★★★★★
  30-09-2016 – Cynthia

  “Voor mijn vijftigste verjaardag had ik een feest georganiseerd voor vrienden en familie in ‘T HOF VAN COLMSCHATE te DEVENTER. Dankzij Stephan en Vreni hebben wij een ontzettend fraai, gezellig feest gehad. – Ginie & Peter”

  ★★★★★
  17-09-2016 – Peter ten Velde

  “Wilt u een geslaagd feest met top muziek? Zoek niet verder, boek Stephan en Vreni. Succes gegarandeerd. We hebben een geweldig bruiloftsfeest gehad, bedankt!!”

  ★★★★★
  11-09-2016 – Jaap & Judith

  “Wij vonden het fantastisch! Wat een mooie warme stem en wat een vermaak! Bedankt voor deze muzikale begeleiding!”

  ★★★★
  10-09-2016 – Jack & Ester

  “Wij hadden Stephan geboekt voor de 50e verjaardag van mijn man. Stephan maakte er met zijn leuke songs en spontaniteit een top feest van. Iedereen heeft genoten! Onwijs bedankt voor de superavond!”

  ★★★★★
  04-09-2016 – Linda

  “Dank je wel Stephan en de DJ! Mede, dank zij jullie, was het een supermooie bruiloft! Jullie hebben goed ingespeeld op de sfeer! Wij, en ook onze gasten hebben van jullie genoten!”

  ★★★★★
  02-09-2016 – Kuiper

  “We hadden een super geslaagde avond mede dankzij Stephen en niet te vergeten de vrouwelijke dj, samen voelden zij heel goed aan wat onze gasten leuk vonden en daardoor werd er de hele avond volop gedanst. Zijn muziek is heel breed en niet overheersend waardoor het ook nog mogelijk om met elkaar te praten. Wil je een geslaagd feest, twijfel niet en vraag Stephen. Het was top!!!”

  ★★★★★
  20-08-2016 – Corrie Blöte

  “Mede dankzij Stephan hebben wij een ontzettend leuk, gezellig feest gehad. Ondanks een kleine club mensen was het een groots feest. Iedereen werd erbij betrokken. Echt een super tof feest gehad!!”

  ★★★★★
  15-07-2016 – Fam. Schuurman

  “Stephan geboekt om de 60e verjaardag van mijn man een feestelijk tintje te geven. Nou dat is gelukt. Zowel wij als onze gasten kijken met enorm veel plezier terug naar deze dag. Met Stephan en Vreni een top middag/avond gehad. Van alle markten is hij thuis. Jong en oud hebben zich vermaakt en op elke foto die wij terugkijken wordt gelachen. Wat ons betreft wij hopen je op een feestje nog eens te ontmoeten. Gr. Dirk en Silvia”

  ★★★★★
  10-07-2016 – Silvia Dokter

  “Het was een topfeest, mede dankzij de muziek. Stephan voelt het publiek aan en kent vele muziekstijlen, mede dankzij de dj is er voor iedereen wat wils! Echt top!!”

  ★★★★★
  22-06-2016 – Wessels

  “Het is nu al 4 weken geleden dat Stephan bij ons op het feest was. We hebben een prachtige avond gehad. Stephan en z’n collega voelde de sfeer goed aan. Ze hebben er een top avond van gemaakt !! Stephan en collega, super bedankt voor de mooie avond !!”

  ★★★★★
  17-06-2016 – Akkie Mous

  “Voor de muzikale omlijsting van mijn 50e verjaardag Stephan via internet gevonden. Was een gok want hoe weet je of je een goede artiest hebt gevonden? De gok bleek een schot in de roos. Goede stem, performance en er werd echt een feestje gemaakt. Betrok ook de gasten erbij en niet op een pusherige wijze. Kortom, het feest was echt af en ik heb alleen maar positieve reactie ontvangen. Dat bleek ook wel aan het aantal gasten dat zijn visitekaartje hebben gevraagd.”

  ★★★★★
  11-06-2016 – Jacq. Kruizinga

  “Hoi Stephan en Vreni, Het was FANTASTISCH!! Mede dankzij jullie hebben we een top “ feest gehad. Tot in Oktober groetjes, de Hennemannen”

  ★★★★
  04-06-2016 – Chris Alkema

  “Stephan maakt er een zeer geslaagd feestje van! Wij hebben genoten, tot de volgende keer.”

  ★★★★★
  15-05-2016 – Chris Alkema

  “Oranjecup op De woeste Kop te Axel, ’t was geweldig !! Dikke pluim voor het entertainment door jullie. We hopen jullie volgend jaar wederom te contracteren.”

  ★★★★★
  27-04-2016 – Erik van Tatenhove

  ” Het was voor ons beiden een zeer geslaagde avond. De reacties waren erg lovend, mede dank zij jullie.”

  ★★★★★
  23-04-2016 – Cees & Jels van Egmond

  “Meidenweekend 2016. Zaterdagavond geweldige avond gehad, mogelijk gemaakt door Stephan. Veel muziek met door stephan gemaakt muziek Quiz! Het was een heerlijke avond . Nogmaals namens alle meiden: BEDANKT!!”

  ★★★★
  09-04-2016 – Hanny

  “Inmiddels alweer 3 weken geleden, maar als we er aan terug denken steeds weer een grote glimlach op onze gezichten! Wat een feest heeft Stephan er van gemaakt! Super, enorm breed repertoire, voor iedereen wat wils dus. En ondanks dat het supermooie weer iedereen naar buiten lokte, kreeg Stephan iedereen mee in de polonaise! Top, zeker voor herhaling vatbaar!”

  ★★★★★
  03-04-2016 – Thomashuis Mûnein

  “Voor mijn vijftigste verjaardag had ik een feest georganiseerd voor vrienden en familie in de Skans te Gorredijk. Stephan Barneveld verzorgde de muziek. Het was zeer gezellig en de muziek was geweldig. Stephan loopt met zijn gitaar door het publiek en entertaint de mensen . Hij speelt een breed repertoire en betrekt de mensen erbij. Hij kreeg hulp van zijn leuke vrouwelijke collega die het geluid afstemde. Als Stephan niet speelde dan draaide ze leuke plaatjes . Alles kon, zelfs mijn dochter song nog een liedje van de Hünekop, Rüchhouwer Stephan voelt de sfeer goed aan en speelt hierop in. De muziek was niet overheersend zodat mensen met elkaar konden praten. We hadden ook een kleine quiz waarin de dames het opnamen tegen de heren om te raden welk liedje Stephan speelde op de gitaar. Dit was zeer hilarisch. Mede dankzij Stephan is het een zeer geslaagde onvergetelijke avond geworden. Nog bedankt daar voor. Mocht u nog iets te vieren hebben dan kan ik u Stephan Barneveld van harte aanbevelen. ”

  ★★★★★
  19-03-2016 – Gerrit Broekens

  “Mijn 60 ste verjaardag moest gevierd worden met muziek en dus een echt feestje “ worden en dat is het ,mede door de bijdrage van Stephen, zeker geworden. De opbouw en inspelen op de gasten was erg knap en daardoor geslaagd. Wij hebben veel complimenten gehad van onze gasten en iedereen heeft het erg mooi gevonden en dan hebben wij ons doel bereikt. Nogmaals bedankt het was super!”

  ★★★★★
  12-03-2016 – Heleen Jurgens

  Zanger gitarist speelt muziek op elk feest!

  Naam: Vera & Rob
  Datum: 26 februari 2016

  Stephan,

  Ik was vandaag bezig met een e-mail om alle gasten te bedanken en ik wilde ook jullie heel hartelijk danken. Wij hebben een hele leuke avond gehad en hebben veel enthousiaste reacties gehad, ook met vragen over jullie: “hoe kom je aan hen”. Waarop ik uiteraard heb geantwoord dat ik gegoogled heb en de You Tube filmpjes en andere demootjes heb beluisterd, want zo is het tenslotte ook gegaan. Het blijft dan een gok, maar jullie hebben ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. Iedereen was vol lof. Ik heb zelfs van een paar mensen de vraag gekregen waarom de dames (die overigens volstrekt onterecht hebben verloren, haha) die troostprijs in de vorm van jouw foto niet hebben gekregen!

  Ik zal je zeker aanbevelen als dat ter sprake komt en wellicht zullen wij zelf ook nog wel weer eens contact opnemen voor het een of ander.

  Nogmaals veel dank.

  Groet, ook namens Rob,
  Vera.


  feestje

  Naam: Michel
  Datum: 13 februari 2016

  Hoi Stephan en Vreni,
  We hebben een top avond gehad gisteren. Nogmaals dank!

  Groet,
  Michel


  Naam: Robin & Riet
  Datum: 13 februari 2016

  Beste Stephan,

  Even een kattebelletje om je nogmaals te bedanken.
  Aart heeft een paar keer gezegd, dat hij van jou heeft genoten.
  Je hebt zijn feest tot een succes gemaakt!

  Groeten, Robin en Riet


  Naam: Carnavalsvereniging De Kluivers, Jolinda Groot
  Datum: 6 februari 2016

  Goedenavond Stephan,

  Carnaval klein

  Wij hebben zeer van jullie genoten en wat ons betreft zijn wij hier dik tevreden over.
  Wij vinden het jammer dat er niet meer mensen waren maar dit heeft zeker niet aan jullie gelegen.
  De mensen die aanwezig waren hebben allemaal genoten van jullie muziek.
  Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.

  Met vriendelijke groet namens De Kluivers,

  Jolinda Groot


  Naam: Hotel Gaasterland, Rijs
  Datum: 25-12-2015

  Gaasterland

  Goedenavond Stephan & Vreni,

  Heb zeer veel positieve reactie gehad van mijn gasten op jullie optreden.
  Zitten veel vaste gasten bij die zeiden dat je volgend jaar maar weer moest komen!

  In ieder geval alvast een prettige jaarwisseling toegewenst,

  Groetjes,

  Harry


  Naam: Martin en Inge
  Datum: 18 december 2015

  hee Stephan en Vreni!

  Jaa het was een top feest! de muziek was super, en met de zang samen was echt een super combi! we zijn super blij dat we jullie gevraagd hebben om op ons feest te komen! echt alles was super!
  nogmaals bedankt voor alles! het was super!!!

  Alvast een spetterend uiteinde gewenst!!

  groetjes Martin en Inge


  Winters Heiloo

  Naam: 8782 Events Creations
  Evenement: Winters Heiloo
  Datum: 20-11-2015

  Hoi Stephan,

  Bedankt voor je leuke optreden afgelopen vrijdagavond!
  Ondanks de regen en wind heb je er een gezellig geheel van gemaakt.
  Leuk ook om je weer even te spreken.

  Thanks!


  Wouter & Lieke bruiloft

  Naam: Wouter & Lieke 
  Datum: 16-10-2015

  Maurice en Stephan,

  heel hartelijk bedankt voor het grandioze
  feest wat jullie er van gemaakt hebben bij Lieke en Wouter Regelink.

  Wouter & Lieke

  DSC_0271_edited

  Naam: Charles & Hedwig
  Datum: 26-09-2015

  Hi Stephan,

  Het was geweldig en dit gebeuren zal altijd in onze netvlies staan.
  Hedwig is nog steeds niet geland op aarde.
  De mensen vonden de entertainment Top & Super en voor herhaling vatbaar…hahaha.
  Onze dank is groot dat je dit gebeuren onvergetelijk heb gemaakt!


  facebook_1443501250179

  Naam: Sylvia & Martin
  Datum: 25-09-2015

  Bedankt voor de gezellige avond. Iedereen vond het top.
  Je hebt zelfs mijn man aan het zingen gekregen haha 🙂


  Naam: Julius v/d Werf Tegelhandel BV
  Datum: 19-09-2015

  Ons feest is als zeer geslaagd ervaren mede dankzij jullie Weekendquiz act, hierbij onze complimenten!


  IMG-20150813-WA0000

  Naam: Jordi & Sabrina
  Datum:
  07-08-2015

  Hoi stephan en maurice

  We hebben een super feest gehad!!
  Onze gasten horen we ook van terug Hoe leuk ze het vonden ook jullie vonden ze erg leuk; )
  Dus mogelijk komen we elkaar nog tegen op een bruiloft of feest! 🙂

  Gr jordy en sabrina


  Naam: Jacques, Petra, Nigel & Linda 
  Datum:
  12-07-2015

  Jubileumfeest Brabant met Stephan Barneveld - Live Muziek
  Jubileumfeest met Stephan Barneveld - Live Muziek

  10403387_872331136186962_1151168926898708107_n

  Naam: Ruud & Maryse 
  Datum:
  11-07-2015

  Beste Stephan, Maurice en Vreni,

  Jullie hebben ons feest tot een groot succes gemaakt. Ons flower power tuinfeest werd door jullie van fraaie aankleding voorzien met een zeer populaire henna tatoe tent, goed op ons afgestemde muziek maar vooral jullie interactie met onze gasten en ons was spontaan en professioneel. Iedereen vond het een geweldig feest en vroeg zich af hoe we jullie gevonden hadden!

  Ruud & Maryse


  Naam: Theo & Ria
  Datum:
  27-06-2015

  20150814_150824

  Naam: Ben & Nathalie
  Datum:
  19-06-2015

  Hee Stephan!

  20150619_224049

  Op 19 juni 2015 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Voor die tijd hebben wij met Stephan en Maurice een kennismakingsmiddag gehad. Zeker een aanrader! Stephan speelt live voorbeelden wat zij zoal voor je kunnen betekenen. Heel gezellig en dit geeft een goed beeld wat je kan verwachten voor de feestavond.

  Over de feestavond gesproken…die was top! Voor de bruiloft had stephan ons gemaild of wij voorkeursnummers hadden, en wat wij ook echt niet wilden hebben. Hier hebben zij een geweldig geheel van gemaakt! De avond werd rustig opgebouwd, en later was niemand meer van de dansvloer af te meppen.

  Neem je Stephan & Maurice in de hand, dan heb je de zekerheid dat jullie een persoonlijke aanpak krijgen.
  Met oog voor details. Alles was tiptop geregeld, en wij waren ontzettend blij om t enthousiasme en de energie te zien waarmee zij ons een geweldig feest hebben bezorgd!

  20150619_232431

  Dus, via deze weg nog eenmaal;

  Bedankt!


  Naam: Piet & Irma
  Datum:
  13-06-2015

  Beste Stephan

  Nogmaals bedankt voor de fantastische feestavond in Café Seevanck in Oosthuizen.
  Mede dankzij jouw goeie muziek is ons 25 jarig huwelijksfeest een onvergetelijke avond geworden!
  Je kreeg de gasten al snel op de dansvloer en hield dat de hele avond vol.
  Wij en onze gasten hebben enorm genoten 🙂

  Gr.Piet en Irma


  Naam: Anita & Kees
  Datum:
  06-06-2015

  Beste Stephan,

  Dank jullie wel voor de fantastische muzikale avond. Spannend voor ons het eerste feestje in het nieuwe huis..maar alles ging super!
  Heerlijk repertoire en je geweldige stem, leuk dat je van binnen naar buiten liep en je gezellige contact met de gasten, TOP!
  En zo vreselijk leuk en lief het zingen met de kinderen…. Een geslaagd feest, hier genieten wij lang van na…! Dank je wel!

  Groet, Anita en Kees


  Naam: Berna
  Datum:
  05-06-2015

  Hallo Stephan

  Ik wil je nog eens bedanken voor gisteravond.
  Het was een geweldige avond en iedereen heeft een gezellige avond gehad.
  Ze vonden je allemaal top.

  Nogmaals bedankt.
  Groetjes Berna


  Naam: Twisker Sportvereniging – Jan Roos
  Datum:
  24-05-2015

  Namens de Twisker Sport Vereniging willen wij Stephan Barneveld bedanken voor het prachtig muziekspektakel wat hij ons heeft bezorgd. Stephan is enorm goed bekend in Twisk, maar elke keer als hij bij ons in het dorp komt optreden wordt het weer een groot feest. Zo ook nu tijdens ons 75 jarig jubileum. We hebben alleen maar complimenten gekregen over het optreden van Stephan Barneveld. Dus alle lof voor hem. Ook de kinderen waren hartstikke blij met het springkussen. De kinderen konden zich lekker uitleven en zij hebben ook enorm genoten.
  Zo was er voor iedereen dus wat te doen. (Zang en Vertier) Ons jubileum was enorm geslaagd mede dankzij Stephan. We gaan op naar het volgende jubileum.
  Nogmaals onze dank en tot een volgende keer.

  2015-05-24 Twisker sportvereniging-2

  Zelfs John Williams (RTL) was even bij het optreden van Stephan.
  Met vriendelijke groet,

  Twisker Sport Vereniging
  Jan Roos


  Naam: Jolanda Breekweg – Heezen 
  Datum:
  23-05-2015

  DSC_7769

  Heel erg bedankt voor de leuke avond! Jullie hebben niets teveel gezegd.
  Van begin tot eind heeft iedereen genoten, en enorm gelachen.

  Als ik 50 word, bel ik jullie weer 👌

  Bedankt!
  Jolanda


  Naam: Sigrid van der Valk
  Datum: 
  07-02-2015

  20150206_211019

  Beste Stephan,

  Bedankt nogmaals voor het leuke feest gisteravond!
  Iedereen vond het super!

  Fijn weekend gewenst.

  Met vriendelijke groet, with kind regards,
  Van der Valk Hotel Almere

  Sigrid van der Valk


  Naam: Harold & Kelly
  Datum: 23-08-2014

  Hallo Stephan en Maurice,

  Bedankt voor de goede entertainment afgelopen zaterdag! Wat een feest! We hebben er allemaal van genoten!

  Veel liefs,

  Harold en Kelly Scholte


  Naam: Stef & Sanne
  Datum: 27-06-2014

  Hoi Stephan en Maurice,

  We hebben gisteren een top avond gehad. De muziek was super.
  En het was echt 1 groot feest.
  We willen jullie hier onwijs voor bedanken.
  En wie weet tot over 12 en een half jaar.

  Groetjes Stef en Sanne Hoogland


  Naam  Cris & Caroline
  Datum 20-06-2014

  Hoi Stephan en Maurice!
  Wij hebben echt een top feest gehad!
  Jullie hebben het heel leuk en gezellig gemaakt!  Bedankt voor alles!!

  Groetjes

  Chris en Caroline


  Naam  Mariska en Dennis
  Datum 08-11-2013

  hoi Stephan en Maurice,

  Bij deze willen Mariska en ik jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige invulling die jullie gegeven hebben aan onze feestavond.   Wij hebben op jullie sitehttp://www.bruiloftendj.nl niet kunnen vinden hoe we een reactie konden plaatsen, maar zouden het erg op prijs stellen als jullie de volgende reactie namens ons op jullie site zouden willen plaatsen.   Op 8 November 2013 hebben Stephan en Maurice onze feestavond verzorgd als het duo The Weddingdj. Dit hebben ze zo geweldig goed en leuk gedaan. Ze hebben ons feest echt gemaakt.   Het zijn echt twee ras entertainers die er voor zorgen dat jong en oud en uiteraard ook het bruidspaar een geweldige avond beleven, die altijd bij zou blijven. Ze beginnen de avond met rustige muziek en naarmate de avond vordert wordt het een groot feest, waardoor de dansvloer steeds voller raakt.   Als u op zoek bent naar een duo die van uw feestavond een onvergetelijke, bruisende avond maakt, dan raad ik u aan niet langer te twijfelen en deze heren te boeken.   Wij willen Stephan en Maurice in ieder geval heel erg bedanken voor het verzorgen van een geweldige, bruisende en onvergetelijke feestavond.

  Groetjes Mariska en Dennis de Vos.


  Datum 12-10-2013

  Hoi Stephan,   Alweer een week geleden, beleefden wij met onze familie en vrienden een leuk en gezellig feestje. Zeker mede door jou, kijken we met veel genoegen terug. Top dat je er was en nogmaals hartstikke bedankt, voor jou verrassende acties en muziek. We krijgen prima reacties, eenieder heeft zich vermaakt. Succes en wie weet nog eens tot ziens!

  Hartelijke groeten,   Jaap en Selma


  Datum 31-08-2013

  Hallo Stephan en Maurice ,

  Wat was t een feest!! Het was echt nog mooier en leuker dan we voor ogen hadden! Om nooit meer te vergeten! Het liedje dat je had ingestuurd was prachtig… Nog mooier dan t orgineel! Ontzettend bedankt, dat was echt ons intiem momentje samen! Nog steeds krijgen we vele complimenten die bij jullie thuis horen! Wij raden iedereen t bruiloftduo stephan en Maurice aan! Ze weten precies de sfeer aan te voelen en zorgen dat alle gasten , oud en jong aanbod komen! Alles is mogelijk! Ze waren erbij vanaf de plechtigheid (op ons verzoek)tot het spetterende feest los barste!

  Mannen super bedankt en hopelijk tot ziens en anders maar over 12 1/2 jaar!

  Liefs Arjen en esther


  Naam  Familie de Graas (boeking via Sierhuis Entertainment)
  Datum 25-05-2013

  Geachte mevrouw Sierhuis,

  Jongstleden Zaterdag 25 mei heeft onze 50 jarige bruiloft plaats gevonden en daarbij heeft Steef Barneveld de muziek verzorgd. Het heeft wat voeten in de aarde gehad , maar U heeft er voor gezorgd, dat Steef de plaats innam van de man die wij oorspronkelijk hadden vastgelegd.   Gister heb ik de rekening aan U voldaan.   Ik kan niet anders zeggen, dat Steef zich meer dan fantastisch van zijn taak gekweten heeft, en mijn gasten waren er enthousiast over de prima performance die hij ten beste gaf.   Uitstekend met kinderen, een goed passend aantal songs en muziekstukken, goed inspelend op de situatie, bescheiden en niet opdringerig. Veel van mijn gasten en wijzelf ook hebben er buitengewoon van genoten. Ik denk dat hij elk feest op de juiste wijze gezien zijn stijl zal kunnen voor zien van de juiste muziek, omdat hij de situatie uitstekend inschat.   Vanmiddag ben ik in het Fort Resort Beemster geweest om de rekening te betalen, en tot mijn groot plezier, vonden zij het ook buitengewoon wat deze man ten beste gaf. Zij hebben zijn Naam genoteerd en wie weet wat er uit voortvloeit.   Kortom, wij zijn zeer tevreden over de opdracht die wij U hebben gegeven en wat het ons heeft opgeleverd.   Vriendelijk dank, en misschien tot een volgende keer.

  Met vriendelijke groet,   Familie H. de Graas – Purmerend.


  Naam  Bernadette en Juriaan
  Datum 01-03-2013

  Beste Stephan ,

  We hebben een top avond gehad. Dank voor jullie goede zorgen deze avond.

  Groet Bernadette & Juriaan


  Datum 08-12-2012

  Wij hebben een topavond gehad. En iedereen was enthousiast over de muziek en catering. Zelfs de polonaise ging goed!(hahaha) Dus wat wil je nog meer.

  Bedankt voor de leuke avond en misschien tot de volgende keer.

  Bart, Nel, Cees en Mark


  Naam Lianne en Lesly
  Datum 14-09-2012

  Beste Stephan / Maurice,

  Wij hebbben een onzettend geslaagd feest gehad, iedereen ging goed los, en wij hebben daar ontzettend van genoten! De muziekkeuze en combinatie van zang / dj was echt goed!


  Naam  Carola en Vincent
  Datum 24-08-2012

  Hoi hoi,   alles was naar wens, jullie hebben er een leuke invulling aan gegeven, wij zijn meer dan tevreden.

  Groetjes,

  Vincent en Carola


  Naam  Mariella en Paul
  Datum 18-07-2012

  Beste Stephan en Maurice,

  Hartstikke bedankt voor het geweldige feest. Echt super. Enorm gezellig en een fantastische sfeer hebben jullie erin gebracht. Iedereen vond het geweldig. Ga jullie zeker aanraden bij anderen. hey hey, es war echt super und die anderen deutschen gaesten hat es auch sehr gut gefallen.

  Groeten, Grusse Mariella en Paul.


  Naam  Marianne en Levi
  Datum 16-06-2012

  Hallo Stephan en Maurice,

  Helaas zijn wij weer terug van vakantie, vandaar onze late reactie. Wij kunnen jullie vertellen dat alles zeer naar wens is verlopen. Wij hebben enorm genoten van de leuke avond die we met onze gasten hebben gehad. Wij hebben veel positieve reacties gekregen over het feest.

  hardstikke bedankt voor deze geweldige afsluiting van onze trouwdag.

  groetjes Levi en Marianne


  Naam  Jeanine en Remco    
  Datum 15-06-2012

  Hallo Stephan & Maurice,

  We kunnen niet anders zeggen dat jullie het echt TOP hebben gedaan, mede dankzij jullie was dit een avond om nooit meer te vergeten.

  Iedereen die ik achteraf gesproken heb vond het een zeer geslaagd feest en de meesten hadden het wel even over julllie, zo van ”de muziek was erg goed” de mensen vonden het vooral erg leuk dat je ze er bij betrok.

  Dus ja wat kan ik nog meer zeggen dan alleen nogmaals bedankt voor een zeer geslaagde avond.

  Vriendelijke groet,

  Jeanine en Remco


  Naam  Petra en Mario
  Datum 25-05-2012

  Hoi Stephan

  Wij vonden de dag zeer geslaagd .Het nummer dat jij live speelde bij de ceremonie vonden wij heel mooi gedaan. Je hebt ondanks alle volle buiken toch voetjes van de vloer gekregen. We hopen dat de bediening jullie niet heeft overgeslagen met eten en drinken. Verder hebben wij het goed naar ons zin gehad mede dankzij de goeie muziek!

  Wij hebben ook veel positieve reacties van familie en vrienden ontvangen over de muziek die gedraaid werd en jou live inbreng.

  Die combi is zeer geslaagd.We hopen dat jullie het ook leuk vonden om te doen.

  Groeten Mario en Petra


  Naam  Desirée en Guy
  Datum 18-05-2012

  Hoi Stephan en Maurice,

  Wij willen jullie ontzettend BEDANKEN voor de geweldige feestavond die jullie bij ons huwelijksfeest hebben georganiseerd!!!

  Jullie hebben echt heel de avond gezellig draaiende weten te houden. Wij vonden het ontzettend jammer dat het afgelopen was, maar ook de gasten vonden het ontzettend jammer.

  We hebben alleen maar hele leuke reacties over jullie gehad!! Wij zijn ontzettend blij dat we jullie hebben gevraagd om van ons huwelijksfeestje ook daadwerkelijk een gezellig feestje van te maken!! Het was TOP!!!!

  Blijf vooral zo doorgaan!!!

  Groetjes Guy en Desiree Boumans


  Naam  Ilonka en Dave
  Datum 21-04-2012

  Beste Stephan,

  Bedankt dat de bruiloft 21-04-2012 mede dankzij jullie een super geslaagd feest was! De muziek was top!

  Dave en Ilonka


  Naam  Esther en Alex
  Datum 02-12-2012

  Hoi Stephan en Maurice,

  Net terug vanuit New York willen wij jullie bedanken voor een super leuke feestavond. Het was echt fantastisch. Heel veel leuke reacties gehad van onze gasten. Wij hebben enorm genoten, helaas is alles alweer voorbij.

  Groetjes van Alex en Esther


  Naam  11-11-2011
  Datum Debby en Ad

  We hebben een super feest gehad en een hele mooie vakantie. Bedankt voor alles. groetjes Debby en Ad


  Naam  30-09-2011
  Datum Marleen en Edwin

  hee!!

  Nou we hebben een onvergetelijke avond gehad!dankzij jullie!iedereen was enthousiast en het was ook echt een knal feest!

  geen op of aanmerkingen!suc6 met alles en wie weet tot ziens!

  gr edwin en marleen


  Naam  09-09-2011
  Datum Cyntia en Dennis

  Hoi Stephan en Maurice,

  We willen jullie nog bedanken voor een geweldige feestavond. Ontzettend veel complimenten gehad over de muziek. Jullie hebben er echt een feest van gemaakt!!!

  Ik heb een paar foto’s bijgevoegd (maar dat zullen jullie wel gewend zijn). We hopen niet dat jullie in verwarring zijn gebracht door een van de gasten, die ook Uitgebreid zijn muziekinstallatie ging uitstallen..hahaha.. (wij wisten hier niets van af hoor..). Maar nogmaals dank, en wij zullen jullie absoluut promoten bij ander kennissen en vrienden, die ook een leuk feest willen geven.

  Veel groetjes van,

  Dennis, Cynthia, Lucas en Esmée Bodeker.


  Naam  Yvonne en Marcel
  Datum 05-08-2011

  Beste Stephan & Maurice

  Graag zou ik van jullie een adres ontvangen waar ik een kaartje naartoe kan sturen, vanwege onze trouwerij aan boord van de Abel Tasman op 5 augustus j.l. Het was voor ons helemaal perfect hoe de muziek door jullie gezamelijk is verzorgd die avond (kon niet beter). Super bedankt.

  Groetjes van Marcel & Yvonne van Komen.


  Naam  Carla en René
  Datum 27-05-2011

  Hallo Stephan en Maurice,

  We willen nog even laten weten dat we ontzettend hebben genoten van jullie inbreng op ons huwelijksfeest afgelopen vrijdag.Er zijn heel wat complimenten binnengekomen, met name ook voor de muziek die jullie lieten horen.Jammer dat de stukjes wat aan de late kant waren maar ja daar kan niemand iets aan doen.Nogmaals hartelijk dank en we zullen jullie zeker aanbevelen!

  Groeten,

  René en Carla Lindhoud-Haring


  Naam  Wil Kuiters
  Datum 16-04-2011

  Beste Stephan,

  Een feest van openingen …. en dat was het !!! Dank voor jullie aanwezigheid zaterdag 16 april jl. bij het Openingsfestival HoutenOnTour! Zo een afsluiting hadden wij en onze opdrachtgevers NS, ProRail en de gemeente Houten zich voorgesteld. We krijgen veel positieve reacties en complimenten en deze delen wij graag met jou.

  Hartelijke groet en graag ’tot een volgende gelegenheid’.

  Kuiters idee en organisatie
  Wil Kuiters
  Mieke Put
  Gerdien Minnee
  En collega’s


  Naam  30-03-2011
  Datum Annet en Pieter

  Stephan,

  wij vonden het super en heeft mede bijgedragen aan een geweldige dag. Indien nodig zullen wij jullie zeker aanbevelen.

  groeten Pieter Jongert en Annet Jongert-Jellema


  Naam  11-02-2011
  Datum Guislaine en Richard

  Beste Stephan,

  We kijken met plezier terug op een mooie dag.

  Jullie hebben de gasten qua muziek goed aangevoeld en op de juiste momenten wisten jullie de afwisseling te brengen met de spellen. We hebben eveneens goede respons gehad van de gasten welke eveneens genoten en aangaven dat op deze manier van afwisseling (DJ/zang/spel) een goede basis is om geen dode momenten op je feest te krijgen.

  Ook erg blij zijn we met de hulp voorafgaand aan de bruiloft geweest. De dingen welke jullie aangaven en waar wij (onervaren) niet aan gedacht hadden.

  We zijn dan ook blij dat we de keuze op jullie hebben laten vallen.

  Mede dankzij jullie is het een geslaagd feest geweest.

  Groetjes Richard en Guislaine


  Naam  Wendy en Remon
  Datum 30-10-2010

  Hallo Stephan en Maurice,

  via deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor een geweldige avond, afgelopen zaterdag.

  We hadden verwacht dat de mensen iets eerder van uit zichzelf ‘los’ zouden gaan, maar jullie wisten de boel vervolgens snel op gang te krijgen.De eerste reacties op de avond en de muziek waren erg positief. Iedereen heeft zich vermaakt en de muziek was prima afgestemd op onze gasten.

  Voor ieder wat wils… We hopen dat jullie ook een leuke avond gehad hebben!

  Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan een feest om nooit meer te vergeten!

  Groeten,

  Remon en Wendy van der Beek


  Naam  Annelous en Jair
  Datum 06-08-2010

  Hai Stephan en Maurice,

  we willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor de perfecte avond! Het was helemaal zoals we in gedachten hadden!

  Hierbij 2 foto’s als herindering!

  HEEL ERG BEDANKT!

  groetjes Annelous en Jaïr


  Naam  Renate en Michael
  Datum 16-07-2010

  hoi hoi

  Wij hebben super genoten en iedereen vond dat jullie het hartstikke leuk deden en een goede combi waren! we zeiden al op naar het 12,5jr feest want dan bellen we zeker weer! wij zijn zondag na het feest meteen op huwelijksreis gegaan naar Canada waar we nu al ruim 2 weken rondtrekken. We zitten nu net aan bij Alaska en vermaken ons prima!

  Stephan en Maurice bedankt voor de onvergetelijke avond, jullie hebben er een knalfeest van gemaakt!

  groetjes Michael en Renate


  Naam  Karin en Ron
  Datum 17-07-2010

  Beste Stephan en Maurice

  Het feest was enorm gezellig, we hebben niets dan lof terug gekregen Jullie bijdrage was enorm, waarvoor onze grote dank. Er zijn veel filmpjes gemaakt, één daarvan (de jongens tegen de meisjes) heb ik op youtube gezet ( bruiloftsfeest Ron en Karin rijsdijk – 1) Mocht je prijs stellen op nog meer foto’s en/of filmpjes laat dat dan even weten, dan stuur ik een en ander.

  Wie weet tot ziens, we hebben genoten.

  Groeten ron en karin


  Naam  Soesja en Ronald
  Datum 25-06-2010

  Hoi Stephan en Maurice,

  alles goed? met ons helemaal prima, net lekker terug van een heerlijke vakantie!

  We wilden jullie nog graag bedanken voor de perfecte invulling van de avond! we vonden het erg geslaagd en kregen er ook van iedereen complimenten over en reacties op dat het zo leuk en origineel was! dus super bedankt, onze dag was van begin tot eind helemaal perfect!!

  groetjes Ronald en Soesja


  Naam  Chantal en Jos
  Datum 04-06-2010

  Hi Stephan,

  De avond was in 1 woord fantastisch! Echt, we vonden jullie super en hebben onze avond gemaakt! En alle gasten waren ook heel enthousiast over de muziek. Onze Complimenten!!

  Groetjes Jos & Chantal Beers


  Naam  Sandra en Arnold
  Datum 25-04-2010

  Hey Stephan!!   Superfeest??  Maar dan nog 10 keer beter, wat hebben wij genoten. De hele dag was super!! Overigens van heel veel mensen complimenten gehad over de muziek, maar daar zullen jullie wel niet meer van opkijken…:-) Als we de foto’s krijgen en ze zijn goed gelukt, zal ik absoluut  aan jullie denken!   En tot over 12,5 jaar ? Ik wilde dat ik dit iedere maand kon doen….:-)   Groetjes ook  aan je maatje Maurice !!   Hartelijke groetjes van,   Sandra en Arnold.


  Naam   Eva en Daan
  Datum 09-04-2010

  Beste Stephan en Maurice,   BEDANKT!!! voor de top avond, wat een feest, wat werd er gedanst en gezongen. We hebben alleen maar positieve reacties gehoord. Wij hebben verschrikkelijk genoten, mede dankzij jullie. Jullie weten wat wij en de mensen leuk vinden (maar dat hadden jullie al gezegd hahaha!) Voor de mensen die nog twijfelen……de ingrediënten Maurice en Stephan zijn gegarandeerd goed voor een topfeest!   Groetjes Daan en Eva


  Naam   Marjolein en Roy
  Datum 08-01-2010

  We zijn nu een week verder, een week al ben ik mvr. Albrecht ha ha we kijken terug op een mooie dag met een lach en een traan met ’s avonds een feest om zeker niet te vergeten. we hebben ook al veel reacties van de familie gehad en iedereen was zeer onder de indruk van alles en hebben heerlijk gefeest. (Oma is inmiddels ook bekomen van de val ha ha) dus nogmaals BEDANKT voor het bijdrage aan een fantastische feest avond met alles erop en eraan en wie weet over 12.5 jaar zingen en mixen jullie nog wat af ik zal jullie kaartje goed bewaren en tegen die tijd nog eens kijken of jullie nog meedraaien.   echt super bedankt   groetjes roy en marjolein (Albrecht)


  Naam   Tanja en Jordy
  Datum 18-09-2009

  Hoi Stephan,

  We wilden nog even laten weten dat we het helemaal super hebben gehad de 18e!Vooral Jordy heeft zich volgens mij lekker uitgeleefd met dansen. Zelf ben ik niet zo’n danser, maar denk dat ik voor mijn doen vaak bij Jordy heb gestaan. De avond is heel snel voorbij gegaan. Ik had het idee dat het feest nog maar net aan de gang was en toen was het al voorbij.

  We zijn benieuwd hoe jullie het hebben ervaren. In ieder geval willen we jou en Maurice via deze weg nogmaals heel erg bedanken voor de superavond. Het laatste nummer van Tina Turner was perfect gekozen!

  Groeten,

  Jordy en Tanja Hof


  Naam  Sabina & Bert
  Datum 19-06-2009

  Hoi Stephan & Maurice,

  We willen jullie nog even enorm bedanken voor een onvergetelijk feest tijdens onze bruiloft. Iedereen heeft het er nog over hoe geweldig jullie waren. Jullie hebben er werkelijk een schitterend feest van gemaakt. Bij deze nog een pluim van ons!!! Wij kunnen terugkijken op een geweldige huwelijksdag met dito huwelijksfeest. Nogmaals, heel erg bedankt dat jullie op ons feest wilden komen.

  Groetjes Sabina en Bert Stockey (Beverwijk)  Naam
   Trudie & Ferry van ’t Hull
  Datum 16-05-2009

  Lieve Stephan en Maurice,

  Wat een topfeest was het gister! We laten het lekker op ons inwerken, want wat gebeurde er veel. We gaan nu even lekker nagenieten in Barcelona.

  HEEL ERG BEDANKT.  DE AVOND WAS EEN KROON OP ONZE DAG!

  Liefs,

  Trudie en Ferry van ’t Hull 😉


  Naam  Thea & Leo Blok
  Datum 02-05-2009

  Nog even een bedankje voor vorige week. Je hebt mijn/onze avond echt perfect gemaakt. Het was heerlijk ontspannen en je entertainment was volmaakt. Echt , ik heb zo genoten die avond en vond dat je toch nog even moest weten dat , mede dankzij jou, onze avond echt helemaal het einde is geweest. Ik heb genoten van begin tot eind van de avond en heel heel hartelijk dank hiervoor, waanzinnig. We gaan dit zeker doorgeven en wie weet tot ziens. Lieve  groetjes van Thea en leo Blok


  Naam  Emilie en Dennis
  Datum 24-04-2009

  HA die Stephan & Maurice,   Voor ons is de dag en dus ook de feestavond helemaal perfect verlopen. Wij vinden echt dat jullie TOP gedraaid en live gezongen hebben! We hebben van onze gasten ook veel complimenten over de muziek gehad. En dan van gasten uit vrij wel iedere leeftijds categorie!   Bedankt voor jullie bijdragen aan ons knalfeest en wij zullen jullie van harte aan bevelen!   Groetjes Dennis en Emilie


  Naam  Janine en Erik
  Datum 10-04-2009

  Hoi Stephan!! We wilden jullie nogmaals bedanken. Wij hebben een geweldig feest gehad mede dankzij jullie!!!!! Groetjes Erik en Janine Nooij


  Naam  Vinanda en Rutger
  Datum 20-02-2009

  De avond was helemaal top! We hebben genoten. Ik zal je snel een aantal foto’s mailen, je staat er wel een paar keer op.

  Goed dat het beter gaat met Maurice. Heel veel sterkte, en we hopen dat jullie snel weer samen op de planken staan!

  Voor wat betreft de verzorging, waren we helemaal blij. De gasten vonden het geweldig, we hebben allemaal heerlijk gedanst dus ja helemaal genoten. Veel vonden ook de combi van dj en live heel leuk.

  Heel veel succes met optreden en als we kunnen zullen we jullie zeker aanraden bij volgende feesten en partijen!


  Naam  Stefan en Annette
  Datum 15-10-2008

  Beste Stephan en Maurice,

  Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder dan onze bruiloft, maar voor ons is het nog zo vers als wat. We zijn net terug van een heerlijke vakantie en nu nog een beetje aan het nagenieten van alle verhalen en foto’s.

  We hebben genoten van onze feestavond en dat is toch mede dankzij jullie inbreng. De manier waarop je mensen erbij betrok was heel goed. Via deze manier willen we je dan ook hartelijk bedanken voor een geslaagde avond!

  Groetjes,

  Stefan & Annette


  Naam  Lianne en Ted
  Datum 19-09-2008

  Beste Maurice en Stephan,

  Inmiddels weer terug van een geweldige huwelijksreis waarin we vaak teruggedacht hebben aan onze prachtige trouwdag!!! Mede dankzij jullie is deze onvergetelijk geworden. We hebben alleen maar positieve reacties gehad over jullie. Iedereen heeft ervan genoten, vooral het restaurant zelf was laaiend enthousiast.

  We sturen nog een foto ter herinnering. In ieder geval voor nu al bedankt voor alles!!!

  Lianne en Ted.


  Naam  Wendy en Maarten
  Datum 30-08-2008

  hoi stephan en maurice

  Onze dag was gewoon weg perfect alles verliep goed we hadden super mooi weer en het feest was geweldig, niet verwacht dat het zo vol zou worden op de dansvloer mijn complimenten voor jullie. vele gasten waren erg enthousiast over jullie dus Naam  en web-site weer stukje bekender in de wieringermeer.

  groetjes Maarten en Wendy


  Naam  Suzanne en Vincent
  Datum 20-08-2008

  Hoi Stephan & Maurice!   Wij hebben enorm genoten en vonden het echt geweldig. Dank voor de super avond. :-)Nog wel een vraag van ons, wij zijn de CD kwijt met onze muziek erop. Nu hebben jullie het laatste nummer gedraait. Weet jij toevallig of jij die CD nog hebt?

  Ik hoor het graag!   Groeten,

  Vincent & Suzanne


  Naam  Femke en Laurens
  Datum 04-07-2008

  Dag Stefan,

  Femke en ik zijn maandag teruggekomen van onze huwelijksreis en kijken
  terug op een heerlijke bruiloft. De avond is mede een succes geworden
  door jouw optreden. Wat wij ons niet zo vooraf gerealiseerd hadden was
  dat er gedurende het feest telkens mensen naar huis gingen (ivm lange
  reistijden). Hierdoor werd de zaal aan het eind al wat leger. Hoewel
  we dit jammer vonden, is dat een gevolg van onze keuze om de bruiloft
  ‘zo ver weg’ te vieren. Voor ons heeft het de feestvreugde niet minder
  gemaakt.

  Heel erg bedankt voor jouw optreden en veel succes bij je verdere werkzaamheden!


  Naam  Geja en Martin
  Datum 19-06-2008

  Hallo Stephan en Maurice,   Wij hebben een superdag gehad, en ook een spetterend feest, heel tevreden over alles, goede muziek, goede sfeer, lekker gedanst. Kortom niets te klagen. Van de feestgangers ook niets dan positief gehoord. Mochten we ooit nog eens een feestje geven, dan vragen wij jullie zo weer. Hoewel Brent vindt dat hij het dan zelf wel kan doen. ( De grote kleine man)
  Nogmaals dank en groeten, Martin en Geja


  Naam  Kim en Ruben
  Datum 05-06-2008

  Hoi Stephan en Maurice.

  Wij vonden het ook een zeer geslaagd feest. Ontzettend bedankt voor de muzikale invullen. Ok erg leuk hoe jullie het met de kinderen hebben opgepakt. Ze hebben het er nog steeds over!

  Nogmals bedankt.

  groetjes kim en Ruben


  Naam  Loes en Hans
  Datum 30-05-2008

  Hoi Stephan,

  Het was een waanzinnige avond voor ons. Niet in de laatste plaats door jullie optreden. Fantastisch!! Iedereen was vol lof en geloof je hebt er een aantal fans bij! We zijn heel blij dat wij jullie geboekt hebben. Dit heeft onze bruiloft mede tot een groot succes gemaakt.
  Nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer…
  Wat betreft het cdtje kijk maar ik heb nog geen reactie gehad van iemand die het mist.We hebben ook nog foto gestuurd.

  Groetjes aan Maurice en hij ook bedankt

  Hans, Loes en Kevin


  Naam  Verelle en Gavin
  Datum 23-05-2008

  Ha Stephan & Maurice,
  Nogmaals hartelijk dank voor jullie inbreng op de party, ja we hebben een fantastische dag/avond gehad, ook onze vrienden en familie hebben een geweldige dag gehad we zullen terugkijken (en denken) op een zeer geslaagde dag !

  Groetjes, Verelle Rice


  Naam  Minke en Joost
  Datum 10-05-2008

  Hoi Stephan,

  Wij vonden het een superfeest, we hebben ontzettend genoten en het had wat ons betreft niet beter gekund!

  Als het goed is ligt er vandaag een bedankje van ons in de brievenbus!Mochten we in de toekomst weer een feest willen plannen of mensen kennen die goede muziek zoeken, dan zullen we zeker aan jullie denken!

  Bedankt voor alle goede zorgen!

  Groeten,
  Joost en Minke


  Naam  John en Shannon
  Datum 24-08-2007

  Hoi Stephan,
  We wilden je nog even bedanken voor een leuke avond met muziek van afgelopen 24 aug. Iedereen was vol lof over je. Ze waren allemaal enthousiast. De muziek tussen het zingen door was ook top. Dus nogmaals, hartelijk dank!!!!!!!
  Groeten van het kersverse bruidspaar John & Shannon


  Naam  Fespa
  Datum 18-03-2006

  I would just like to say what a fantastic choice Steef v Time Machine proved to be for our group at “Take Five” in Zandvoort last Saturday.  Not only was he an excellent musician (not many can sing “Angels” to that high standard!) but he interacted perfectly with our guests and judged the mood of the event just right.  People (some whom I would not have expected to!) were up and dancing and I have had many comments and emails saying how much they enjoyed themselves.  If you ever need a testimonial for him, I would be glad to provide one on behalf of FESPA.

  Kind regards

  Mandy Goldfinch

  FESPA


  Naam  Lenzo en Karin Groen
  Datum 9-6-2005

  Graag willen we jullie nog bedanken voor de bijdrage aan de sfeer op onze bruiloft. Het was helemaal goed! Iedereen vond het top.


  Naam  Arjan, Stammis Horeca Verhuur
  Datum 24-5-2005

  Mijn grote complimenten voor de manier waarop jullie mede ons feest toto een enorm succes hebben gemaakt!!! Onze grote dank hiervoor. d.d. 20-05-2005


  Naam  Harry&Gerrie,Prinsenhof-Lunteren
  Datum 24-5-2005

  In één woord een GEWELDIG jubileum gehad! d.d.16-05-2005


  Naam  Admay Haye, Teamsoft
  Datum 21-12-2004

  Beste Stephan,Ik wilde je nog even zeggen, na een ochtend met heel veel leuke reacties van onze gasten,dat het een heel gezellig feest was. Ik wilde je nogmaals bedanken voor de show, muziek is een belangrijke factor om de sfeer er goed in te brengen. Nou dat is aardig gelukt. Onze dank hiervoor en je folders zijn goed rond gegaan. Prettige dagen en een waanzinnig 2005.


  Naam  Rabobank Zevenaar
  Datum 11-11-2004

  ’t was helemaal geweldig, we hebben allemaal erg genoten en zien jullie graag een keer terug…. (’t Centrum-Babberich 4-11-04


  Naam  Fam.Witkamp
  Datum 27-8-2004

  Bedankt,bedankt,hartstikke bedankt etc..voor de onvergetelijke avond 20-08-2004(bruiloft Starlight te Leidschendam)


  Naam  Huis van Oranje-Leidschendam
  Datum 28-5-2004

  één groot dansfeest!


  Naam  fam.Willemse(Vivaldi-Oss/14-3-03)
  Datum 26-3-2004

  Het was grandioos,onwijs gezellig.Heel veel dank voor jullie geweldige entertainment!


  Naam  Dorpshuis Kudelstaart
  Datum 3-2-2004

  Goedemorgen, Graag willen wij nog onze complimenten overbrengen voor het optreden van Steef V. Hij trad afgelopen zaterdag op in Kudelstaart op een Seventies Party en mede dankzij hem is het een fantastisch feest geworden. Grote klasse en bedankt! Met vriendelijke groet, Andre Alders en Arjan van Klaveren


  Naam  CSS Solutions Eindhoven
  Datum 30-1-2004

  Zanger Steef V. en zijn DJ Maurice hebben goed hun best gedaan om ons feest in Boerderij Mereveld te Utrecht “los te trekken”.