Openbare Feesten – Livemuziek voor iedereen

Bij openbare feesten sta ik meestal op een podium of loop ik met mijn gitaar tussen de mensen door en breng ik live muziek voor jong en oud. Of het nu in een klein zaaltje is, een restaurant, een poppodium, het café of lekker buiten, ik probeer er altijd een feest van te maken. Ik heb verschillende geluidsinstallaties en mogelijkheden en pas me aan elke gelegenheid aan.

Stephan Barneveld - zanger/gitarist en entertainer - bedrijfsfeesten, themafeesten, bruiloften, evenementen, festivals en cruiseschepen, alles is mogelijk! - Themafeesten, oktoberfest, woodstock, ibiza

Mijn repertoire wordt aangepast aan de gelegenheid. Bij alle pakketten draait mijn vaste dj kunnen de gasten verzoekjes aanvragen. Een festival, speciale feestdag of gezellig een vrijmibo in het café met livemuziek voor iedereen!

Carnaval themafeest met livemuziek, dj, decoratie & entertainment - Stephan Barneveld - zanger/gitarist en entertainer - voor al uw feesten - bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloftsfeesten, huwelijksfeest - dorpsfeest , themafeest - livemuziek en dj - inclusief reiskosten en btw - trouwfeest, vrijmibo, receptie of borrel - ook in het buitenland - woodstock themafeest - hippiefeest - ibiza stijl, festivalstijl

Live Muziek door heel Nederland & Buitenland

Nog wel belangrijk om te vertellen is dat ik muziek maak door heel Nederland maar ook in het buitenland kom. De feestdagen zijn voor mij gewoon werkdagen dus optreden met Oudjaarsnacht, Koningsdag en met de Kerstdagen, gezellig!

Heb je nog vragen? Kijk ook even bij de meest gestelde vragen.